Kamatica » Vesti dana

http://www.kamatica.com

Kamatica

Krediti tek malo poskočili

Kamatica pre 1 dan
Izveštaj Kreditnog biroa Udruženja banaka Srbije za prošli mesec je u odnosu na februar zabeležio rast zaduživanja od 0,2 odsto ukupno. Kompanije, kao i stanovništvo, kredite izmiruju redovno pa je kašnjenje u promil isto kao i prethodnih meseci. Pravna lica kasne sa 6,8 odsto, a građani... »

Vojvođanski tartufi osvajaju svetsko tržište

Kamatica pre 1 dan
Posle eksperimentisanja u sopstvenoj kuhinji, došla je i ideja da svoje specijalitete predstave široj javnosti. Tako su u jesen 2017. registrovale malu porodičnu firmu TRUFF TRUFF, a prva javna promocija njihovih proizvoda od domaćih tartufa bila je na drugom novosadskom Noćnom marketu na... »

Vodafon dobio dozvolu za rad u Srbiji

Kamatica pre 1 dan
To je saopštila Regulatorna agencija za elektronske komunikacije i poštanske usluge (RATEL).Ogranak Vodafone Enterprise Equipment Limited u Beogradu koristiće mrežu isključivo za tranzitni prenos optičkih signala kroz Srbiju. Izdavanjem dozvole, praktično je registrovan ogranak u Srbiji ove,... »

Srpsko meso od maja i na arapskim trpezama

Kamatica pre 2 dana
Strategija Ministarstva poljoprivrede u proteklom periodu je otvaranje novih tržišta, Persijskog zaliva, Turske i severne Afrike, kako bi se povećao izvoz, pre svega, crvenog mesa, kaže za Tanjug ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović. Međunarodni sertifikati za... »

Kraća nedelja smanjuje stres: Da li biste i vi radili samo 4 dana?

Kamatica pre 1 dan
Biološki gledano, čovjekov mentalni i emocionalni sistem razvijao se milionima godina i prilagođavao njegovim potrebama. No, dok je za promene koje su ga pretvorile od lovca u zemljoradnika ili od čoveka koji živi u malim grupama u pojedinca u zajednici trebalo da prođu hiljade I hiljade... »

Na jadranskom ostrvu niče luksuzni grad za 10 hiljada ljudi

Kamatica pre 2 dana
Preduzetnik Edo Maržić ovih je dana u Zagrebu predstavio projekat „Zlatna obala“, kojim se predviđa gradnja celog novog gradića na Pagu u kojem bi u skorijoj budućnosti obitavalo više od 10.000 ljudi. Vlasnik hotela Pag i kampa Šimuni procenjuje da bi realizacija ovog ambicioznog projekta... »

Crnogorci traže poništenje CHF ugovora

Kamatica pre 2 dana
To će uraditi u narednom periodu, a sve na osnovu presude Evropskog suda pravde u Luksemburgu koji je doneo presudu da su svi ugovori sa valutnom klauzulom ništavni, odnosno da ako je valutna klauzula ništavna, i ugovor je ništavan. Evropski sud pravde je tu presudu doneo u vezi sa jednim... »

Beč meri temperaturu asfalta

Kamatica pre 2 dana
Naučnici već decenijama upozoravaju na negativne posledice koje porast površinske temperature planete ima na ljude i biljni i životinjski svet. Prve su posledice već vidljive u gradovima u kojima porast globalne temperature značajno menja lokalna klimatska obeležja i dovodi do stvaranja... »

Doktora možete da častite, ali najviše sa 462 evra?

Kamatica pre 3 dana
U nedavno usvojenom zakonu navodi se da se ne smatra korupcijom i sukobom intresa "iskazivanje zahvalnosti u vidu poklona manje vrednosti, reklamnog materijala i uzoraka, koji nije izražen u novcu i čija pojedinačna vrednost ne prelazi 5%, a ukupna vrednost ne prelazi iznos jedne prosečne... »

"Švajcarci" u Grčkoj: Vrhovni sud na strani banaka

Kamatica pre 3 dana
Ta konačna presuda, doneta u četvrtak, odnosi se na 70.000 građana - dužnika grčkih banaka koji su uzimali kredite u švajcarskim francima računajući da će kamata biti manja nego da su kredite uzimali u evrima. Međutim, zbog skoka vrednosti švajcarskog franka u odnosu na evro i ostale... »

Komičar Zelenski novi predsednik Ukrajine

Politika  pre 4 sata  još 16 povezanih

Vlada Srbije izdvojila milion evra za obnovu Notr Dama

Danas  pre 1 sat  još 17 povezanih

ATP: Đoković uvećao prednost, Lajović 24, Đere 33.

Dnevnik  pre 4 sata  još 17 povezanih

Pretežno sunčano, uveče naoblačenje s kišom

Novi magazin  pre 5 sati  još 15 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.