Kamatica

Dinar miruje, srednji kurs 117,5311

Kamatica pre 1 dan
Dinar je prema evru slabiji za 0,1 odsto na mesečnom nivou, na godišnjem jači za 0,7 procenata, a u odnosu na početak godine jači za 0,6 posto. Indikativni kurs dinara prema dolaru je mirovao u sredu na 105,9698 dinara za dolar.Dinar je prema dolaru… »

Rok za obaveštavanje poreske o isplati lične zarade je 16. decembar

Kamatica pre 1 dan
Preduzetnik je dužan da pismeno obavesti institucije i u slučaju da će naredne godine prestati da isplaćuje ličnu zaradu u istom vremenskom roku. "Napominjemo da preduzetnik koji se jednom opredeli za ličnu zaradu i želi da je isplaćuje i u… »

Penzije stižu do nedelje

Kamatica pre 1 dan
Ovog meseca dostava penzija na kućne adrese kasni zbog štrajka dela zaposlenih. "Pošta Srbije" se oglasila saopštenjem u kojem se navodi da se sprovode mere za uspostavljanje neometanog procesa rada. Kako ističu, isplata penzija na šalterima… »

Ko će poneti laskavu titulu "biznismen decenije"?

Kamatica pre 1 dan
Gotovo trećina predsjednika nadzornih odbora smatra da Bezos treba da odnese titulu najboljeg, dok su drugo i treće mesto zauzeli čelnik Alibabe Džek Ma i direktor Tesle Ilon Mask. Bezos je Amazon osnovao sredinom devedesetih godina prošlog veka, a… »

Referentna kamatna stopa zadržana na 2,25

Kamatica pre 2 dana
Donoseći takvu odluku, IO je imao u vidu očekivano kretanje inflacije i drugih makroekonomskih pokazatelja iz domaćeg i međunarodnog okruženja u narednom periodu, kao i dosadašnje ublažavanje monetarne politike, saopšteno je iz NBS. Izvršni odbor… »

MBanking Addiko banke - najbolje rangirana bankarska aplikacija u Srbiji

Kamatica pre 1 dan
Usluga Addiko banke koja je predstavljena početkom godine – mKredit - sastavni je deo ovog jedinstvenog mbanking eko sistema koji vremenom raste kroz različite funkcionalnosti i proizvode, u zavisnosti od potreba klijenata za novim digitalnim… »

Bolji posao - više novca: Ponuda radnih mesta za četvrtak

Kamatica pre 1 dan
Kompanija: Put inženjering d.o.o. Pozicija: Referent logistike i transporta Uslovi: IV stepen stručne spreme (saobraćajno-tehnička škola), obavezno poznavanje rada u MS Office, posedovanje vozačke dozvole B kategorije Lokacija: Niš Kompanija… »

Penzije i računi stižu normalno, još se ne zna kada će poštari početi da nose pošiljke

Kamatica pre 2 dana
Poštari će od danas dostavljati i račune po uobičajenoj proceduri, saznaje RTS. Od danas će raditi i šalteri u 1.446 pošta širom Srbije, a do petka bi rad u poštama trebalo da bude u potpunosti normalizovan. Za sada još nema informacija o tome… »

Privrednici od sada lakše do dozvola i ostale papirologije?

Kamatica pre 2 dana
U prvoj fazi Projekta za unapređenje poslovnog okruženja u Srbiji biće digitalizovano 100 procedura - 30 u prvoj polovini 2020. godine, a ostalih 70 do kraja naredne godine, što će, kako je ocenjeno, i privredi i državi doneti velike uštede u… »

Srednji kurs ove srede je 117,5124

Kamatica pre 2 dana
Dinar je prema evru na istom nivou kao pre mesec dana, na godišnjem je jači za 0,7 procenata, a u odnosu na početak godine jači za 0,6 posto. Indikativni kurs dinara prema dolaru je ojačao juče za 0,2 odsto na 106,0390 dinara za dolar. Dinar je… »

Kamatica, najnovije vesti »