Kamatica » Vesti dana

http://www.kamatica.com

Kamatica

Od danas svako ko otvori račun dobiće i domaću karticu

Kamatica pre 8 sati
Od danas svako ko otvori tekući račun u banci, dobiće "dinu" kao osnovnu karticu, dok će ostale kartice "visa" i "master" biti dopunske, i banka će moći da ih izda samo na zahtev klijenta. Ova novina odnosiće se na sve građane, a za one koji imaju kartice, primenjivaće se kada istekne... »

Kurs dinara 118,0313

Kamatica pre 9 sati
Dinar je zadržao približno istu vrednost prema evru kao prethodnog dana i zvanični srednji kurs iznosi 118,0313 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije. NBS je intervenisala na međubankarskom deviznom tržištu kupovinom 30 miliona evra kako bi ublažila veće dnevne oscilacije kursa, a... »

Šta je to TAX FREE?

Kamatica pre 5 sati
Odlazak na odmor u inostranstvo, pogotovu za one koji planiraju i kupovinu, može da bude i još povoljniji ukoliko iskoriste pogodnost povraćaja poreza takozvanog "tax free". Ipak, budući da svaka zemlja ima svoja pravila, pre svakog šopinga neophodno je raspitati se kako sistem u određenoj... »

Banke dogovorile paprene provizije

Kamatica pre 6 sati
Brojne usluge u bankama bi mogle da budu znatno jeftinije, upit stanja na bankomatu bi mogao da bude besplatan, a nalozi dati preko mobilnog telefona ili kompjutera ne bi se plaćali kao na šalteru... Sumnju da se banke dogovaraju o cenama svojih usluga, pa time praktično sprečavaju mogućnost da... »

Kako dokazati da se banke dogovaraju?

Kamatica pre 2 sata
Postoji sumnja da se banke dogovoraju o cenama svojih usluga, ali pitanje je da li je to kartelsko udruživanje ili poslovna politika. To je zaključak gostiju Jutarnjeg programa TV Prva, Dušana Uzelca sa portala Kamatica i Dejan Gavrilovića iz Udruženja za zaštitu potrošača “Efektiva”.... »

Dodatni NEO nula dinara prvih šest meseci

Kamatica pre 4 sata
Kraj sezone godišnjih odmora se bliži i najavljuje početak nove školske godine, brojne obaveze i zahtevne troškove. Tradicionalno, pred septembar, uz kupovinu školskog pribora i udžbenika treba obnoviti garderobu i opremu da biste vašem školarcu ili studentu obezbedili sve što im je... »

Dinar nastavlja mirovanje, kurs sutra 118,0278

Kamatica pre 1 dan
Zvanični srednji kurs dinara iznosiće sutra 118,0278 dinara za evro, što je neznatna promena u odnosu na danas, objavila je Narodna banka Srbije. NBS je kupila na međubankarskom deviznom tržištu 45 miliona evra kako bi ublažila veće dnevne oscilacije kursa, a od početka godine je kupila... »

Bankari tvrde: Rast kredita u Srbiji, ali i dugova

Kamatica pre 1 dan
Ukupni krediti privrede, građana i preduzetnika na kraju jula ove godine iznosili su 2.317 milijardi dinara, što je za 0,3 odsto više nego u junu, objavilo je Udruženje banaka Srbije. Pozajmice privrede bile su oko 1.342 milijarde dinara, koliko i u junu, a preduzetnika 49,1 milijardu dinara,... »

Dinarska štednja osam puta isplativija od šparanja evra

Kamatica pre 1 dan
Ko je prošlog avgusta na godinu dana oročio 120.000 dinara, danas podiže 3.888 dinara "zarađene" kamate. Štediša, pak, koji se umesto za domaću valutu odlučio da banci na čuvanje poveri 1.000 evra, danas na ime kamate ima 3.439 dinara manje od dinarskog štediše, odnosno legne mu 488,8... »

Sindikalci traže veće plate, poslodavci manje poreze

Kamatica pre 1 dan
Sindikati i poslodavci su našli zajednički jezik na prekjučerašnjoj sednici Socioekonomskog saveta – radnici u javnom sektoru da dobiju veće plate, a poslodavci da plate manje poreze. I jedni i drugi tvrde da su predstavnici Vlade na sednici podržali njihove predloge, mada tu nije bilo onih... »

Ružić: Izbori za Nacionalne savete 4. novembra

Danas  pre 4 sata  još 16 povezanih

Otkazana Trampova vojna parada

N1 Info  pre 3 sata  još 16 povezanih

Od danas svako ko otvori račun dobiće i domaću karticu

Kamatica  pre 8 sati  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.