Nauka & Tehnologija, najnovije vesti

Google će obeležavati spore sajtove u Chrome-u

Benchmark pre 13 sati
Google eksperimentiše sa novom značkom koja bi u Chrome browseru trebala obeležiti sajtove koji se sporo učitavaju. Blog post Chrome tima objašnjava da će pregledač u budućnosti biti u mogućnosti da identifikuje sajtove koji se korisnicima… »

Canon imageFORMULA DR-S150

Personal magazin pre 14 sati
Želite brz, kompaktan skener koji može da se koristi bilo gde u kancelariji, sa računarom ili bez njega. Svestrani skener koji pouzdano može da skenira plastične ID kartice i pasoše.…. Želite brz, kompaktan skener koji može da se koristi bilo… »

Svi će biti u registru: Država želi da zna ko vam šalje novac?

Nova energija pre 14 sati
Ime svakoga ko šalje novac iz Srbije, bilo da je primalac u zemlji ili inostranstvu, kao i svakoga kome novac stiže, od 1. juna sledeće godine naći će se u Jedinstvenom registru korisnika novčane doznake. Kako pišu “Večernje novosti”… »

iPhone 12 - korenite promene

Benchmark pre 14 sati
Verujemo da kada bi smo upitali ljubitelje iPhone telefona da odaberu dizajn koji im se najviše dopadao, da bi većina odgovorila da su iPhone 4 i 5 najlepše izgledali. Hoće li Apple ponovo u tom smeru? Kako stvari stoje, izgleda da hoće... Današnji… »

Canon proširuje liniju proizvoda punog kadra kroz fotoaparat za astrofotografiju

Personal magazin pre 15 sati
Canon, svetski lider u grafičkim rešenjima, nadograđuje svoj legendarni, beskompromisni asortiman proizvoda punog formata i liniju EOS R sistema puštanjem u prodaju modela EOS Ra – prvog fotoaparata punog formata…. Canon, svetski lider u… »

Canon Inc. najavljuje razvoj aparata EOS-1D X Mark III

Personal magazin pre 15 sati
Canon Inc. danas najavljuje razvoj dugo očekivanog aparata EOS-1D X Mark III – naslednika svetski poznatog aparata EOS-1D X Mark II. Savršen za sport i divlje životinje, ovaj vodeći model…. Canon Inc. danas najavljuje razvoj dugo očekivanog… »

Kingston predstavio novi KC600 SATA SSD

Personal magazin pre 14 sati
Kingston Digital Europe Co LLP, ogranak zadužen za Flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rešenjima, danas je najavio da će na…. Kingston Digital Europe Co LLP, ogranak… »

Samsung predstavio ClimateHub svoje prvo integrisano rešenje za grejanje i dovod tople vode

Personal magazin pre 14 sati
ClimateHub je novo integrisano rešenje kompanije Samsung za grejanje i snabdevanje toplom vodom u domaćinstvima. Laganom montažom, jednostavnim pokretanjem, bešumnim radom i pametnim povezivanjem, Samsung nastoji da učini domove praktičnim…… »

United Grupa preuzima Vivacom

Personal magazin pre 15 sati
United Grupa, vodeći telekomunikacioni i medijski operator u Jugoistočnoj Evropi, vlasnik SBB-a, Telemacha, N1, Nove S, postigla je dogovor o kupovini Vivacoma, najvećeg operatora u Bugarskoj. Ova akvizicija je druga…. United Grupa, vodeći… »

Kingston osvežio asortiman microSD i SD kartica dodatkom nove Canvas Select Plus linije proizvoda

Personal magazin pre 14 sati
Kingston Digital Europe Co LLP, ogranak zadužen za Flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rešenjima, danas je objavio da započinje sa…. Kingston Digital Europe Co LLP… »

Vesti dana »