Nauka & Tehnologija, najnovije vesti

Poseban dan za beogradske mame zahvaljujući Vipu

Personal magazin pre 14 sati
Svet u očima nove mame je pun izazova. Od flašica, preko neprospavanih noći i bezbroj pitanja do prvih zubića, osmeha i bebinog dodira. Pored toliko stvari, lako je zaboraviti na…. Svet u očima nove mame je pun izazova. Od flašica, preko… »

LG osvaja brojne nagrade za inovativnost na sajmu CES 2020

Personal magazin pre 14 sati
Asocijacija za potrošačku tehnologiju (CTA™) prepoznala je LG Electronics (LG) kao kompaniju zaslužnu za revolucionarne inovacije u tehnologiji i dizajnu. Shodno tome, na predstojećem Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES), kompaniji…… »

DarkUniverse – misteriozna napredna uporna pretnja aktivna najmanje osam godina

Personal magazin pre 15 sati
Istraživači kompanije Kaspersky objavili su nalaze iz 2018. godine vezane za DarkUniverse – misterioznu naprednu upornu pretnju (APT) koja je bila aktivna najmanje osam godina, od 2009. do 2017. godine,…. Istraživači kompanije Kaspersky objavili… »

Konačno stigla nova igra legendarnog game dizajnera Hidea Kodžime

Personal magazin pre 14 sati
Nakon više od tri godine od kako je otkriven, danas je konačno izašao Death Stranding, novi naslov legendarnog japanskog game dizajnera Hidea Kodžime. Death Stranding još od prvog prikazanog trejlera…. Nakon više od tri godine od kako je otkriven… »

Apple VR kaciga za 2022. i pametne naočare za 2023. godinu

PC Press pre 15 sati
Jedna od najvećih IT kompanija na svetu, Apple sprema se već izvesno vreme da predstavi svoje uređaje za proširenu i virtuelnu realnost, a neki navodi govore da ćemo ipak morati malo da sačekamo. Apple će svoju kacigu pretpostavlja se predstaviti… »

Google Stadia - Najavljen datum pokretanja i lista igara

Benchmark pre 15 sati
Google je objavio listu igara koje će biti dostupne kroz Stadia servis od utorka 19. novembra. Lista sadrži 12 naslova, uz još 14 koje se očekuju do kraja godine. Ova lista igara se slaže sa onim što je prethodno najavljivano na Stadia Connect, kao… »

Samo 12 igara dostupno za igranje po Google Stadia lansiranju

PC Press pre 15 sati
Google Stadia će biti puštena u rad za manje od nedelju dana, a ispostavlja se da će inicajlno moći da se igra daleko manje igara nego što se očekivalo. Tako će samo 12 naslova biti dostupno za instant igranje što će za najveći broj igrača ipak… »

Lenovo hvata zamah u drugom kvartalu osnažena devetim uzastopnim kvartalnim rastom prihoda

Personal magazin pre 15 sati
Kompanija Lenovo Group objavila je da su prihodi grupe u drugom kvartalu dostigli 13.5 milijardi dolara, beležeći rast devet uzastopnih kvartala. Prihod pre oporezivanja uvećan je za 45% u poređenju sa…. Kompanija Lenovo Group objavila je da su… »

Hideo Kojima, kreator Death Stranding-a, oborio Ginisov rekord!

PC Press pre 15 sati
Hideo Kožima koji je napravio igru Death Stranding ušao je u Ginisovu knjigu rekorda kao najpraćeniji režiser video igara na društvenim mrežama Twitter i Instagram. Death Stranding vam se može dopasti ili ne, ali je definitivno režiser i stvaralac… »

Kaspersky otkrio ranjivost “nultog dana” u popularnom web pretraživaču

Personal magazin pre 15 sati
Automatizovane tehnologije kompanije Kaspersky otkrile su novu ranjivost u Google Chrome veb pretraživaču. Kompanija Kaspersky je označila ranjivost kao CVE-2019-13720 i prijavila je kompaniji Google, nakon čega je i objavljena…. Automatizovane… »

Vesti dana »