Povezane vesti

Izetbegović: Raduje me dolazak Vučića u Sarajevo

Izetbegović: Raduje me dolazak Vučića u Sarajevo

Slobodna Evropa 08.03.2017
Bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović rekao je danas da će najavljeni dolazak premijera Srbije Aleksandra Vučića u Sarajevo gdje se 16. marta održava samit premijera Zapadnog Balkana djelovati smirujuće. Kako je prenjela televizija… »
Vučić i Izetbegović pozitivno o samitu u Sarajevu

Vučić i Izetbegović pozitivno o samitu u Sarajevu

N1 Info 08.03.2017
U Sarajevu se 16. marta održava samit premijera zapadnog Balkana. Izvor: N1 Najavljeno je da će na samitu učestvovati i premijer Srbije Aleksandar Vučić. Bošnjački član Predsedništva BIH Bakir Izetbegović rekao je da će Vučićev dolazak… »
Izetbegović i Čović: Raduje Vučićev dolazak u Sarajevo

Izetbegović i Čović: Raduje Vučićev dolazak u Sarajevo

RTS 08.03.2017
Članovi Predsedništva BiH Bakir Izetbegović i Dragan Čović izjavili su da je srpski premijer Aleksandar Vučić dobrodošao u Sarajevo, te da će njegov dolazak delovati umirujuće, s obzirom na aktuelnu krizu u odnosima dveju država. Na pitanje… »
Izetbegović se raduje Vučiću

Izetbegović se raduje Vučiću

Sputnik 08.03.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović kaže da će poseta srpskog premijera Aleksandra Vučića Sarajevu delovati umirujuće. „Raduje me što će biti tu. Mislim da umirujuće deluje s obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo danas… »
Vučić dobrodošao u Sarajevo

Vučić dobrodošao u Sarajevo

Alo 08.03.2017
Lider SDA Bakir Izetbegović izjavio je danas da je predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić dobrodošao u Sarajevo i da će ta poseta smirujuće delovati. U Sarajevu će 16. marta biti organizovan Samit premijera zemalja zapadnog Balkana, na kome je… »
Izetbegović: Vučićeva poseta umirujuća, s obzirom na aktuelnu krizu

Izetbegović: Vučićeva poseta umirujuća, s obzirom na aktuelnu krizu

BK TV 08.03.2017
Članovi Predsedništva BiH Bakir Izetbegović i Dragan Čović izjavili su danas, povodom najave premijera Srbije Aleksandra Vučića da će posetiti Sarajevo, da je on uvek dobrodošao, te da će njegov dolazak delovati umirujuće. Na pitanje novinara… »
Izetbegović o poseti Vučića Sarajevu: Raduje me dolazak srpskog premijera

Izetbegović o poseti Vučića Sarajevu: Raduje me dolazak srpskog premijera

Kurir 08.03.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović rekao je danas da će najavljeni dolazak premijera Srbije Aleksandra Vučića u Sarajevo gde se 16. marta održava samit premijera Zapadnog Balkana delovati smirujuće. "Raduje me što će biti tu… »
Izetbegović o dolasku Vučića: Raduje me što će biti tu

Izetbegović o dolasku Vučića: Raduje me što će biti tu

N1 Info 08.03.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović kaže da će poseta srpskog premijera Aleksandra Vučića Sarajevu delovati smirujuće. "Raduje me što će biti tu. Mislim da smirujuće deluje s obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo danas… »
Izetbegović: Radujem se Vučiću

Izetbegović: Radujem se Vučiću

Mondo 08.03.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović rekao je danas da će najavljeni dolazak premijera Srbije Aleksandra Vučića u Sarajevo gde se 16. marta održava samit premijera Zapadnog Balkana delovati smirujuće. Foto: Samir… »

Vesti dana »