Povezane vesti

Kad profesorka ućutka premijera u Tuzli: Pokušavate da stvorite ljagu od mene, ali ja to ne dozvoljavam! (video)

Kad profesorka ućutka premijera u Tuzli: Pokušavate da stvorite ljagu od mene, ali ja to ne dozvoljavam! (video)

BK TV 13.03.2017
Na konferenciji za novinare premijera Tuzlanskog kantona Bega Gutića došlo je do verbalnog sukoba. Na prozivke tog funkcionera da je profesorka Univerziteta u Tuzli Amela Begić došla na to mesto preko političke pozicije i kao supruga Zlatana Begića… »
Bosanska profesorka očitala lekciju premijeru Tuzlanskog kantona (video)

Bosanska profesorka očitala lekciju premijeru Tuzlanskog kantona (video)

Telegraf 13.03.2017
Gutić nije znao da se Amela Begić, koju je prozivao, nalazila u sali. Na konferenciji za novinare premijera Tuzlanskog kantona Begu Gutića došlo je do verbalnog sukoba. Zemljotres jačine 4,3 stepena Rihtera pogodio Hercegovinu: Potres se osetio i u… »
(Video) Dobro ga oprala Bakirov moćnik blatio profesorku misleći da nije tu, a onda je ona uzela reč

(Video) Dobro ga oprala Bakirov moćnik blatio profesorku misleći da nije tu, a onda je ona uzela reč

Kurir 13.03.2017
Bego Gutić, premijer Tuzlanskog kantona, poveo je bitku protiv rektora Univerziteta u Tuzli i na jednom sastanku napao profesorku te ustanove Amelu Begić da je dobila katedru zahvaljujući političkoj protekciji i suprugu - samo nije znao da i ona sedi… »

Vesti dana »