Povezane vesti

Dodik: Podelu BiH su mi obećavali pojedinci iz bošnjačkog vrha!

Dodik: Podelu BiH su mi obećavali pojedinci iz bošnjačkog vrha!

Kurir 18.03.2017
SARAJEVO - Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik rekao je da su mu pojedinci iz bošnjačkog vrha u Sarajevu u proteklih 11 godina obećavali mogućnost podele zemlje, ali nije želeo da otkrije o kome se radi. U intervjuu za Fejs TV Dodik je na… »
Dodik: Iz bošnjačkog vrha su mi obećavali podelu BiH

Dodik: Iz bošnjačkog vrha su mi obećavali podelu BiH

Studio B 18.03.2017
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik kazao je da su mu pojedinci iz bošnjačkog vrha u Sarajevu u proteklih 11 godina obećavali mogućnost podele zemlje, ali nije želeo da otkrije o kome se radi. U sinoćnjem intervjuu za Fejs TV Dodik je na… »
Dodik: Secesija Srpske nije na dnevnom redu

RTV 18.03.2017
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da BiH nije politički održiva, ali da secesija RS nije na dnevnom redu i da se zalažže za dijalog koji će obezbediti mir. "O referendumu o otcepljenju Republike Srpske razgovarao sam sa… »
Dodik: Secesija Republike Srpske nije na dnevnom redu

Večernje novosti 18.03.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da BiH nije politički održiva, ali da secesija RS nije na dnevnom redu i da se zalaže za dijalog koji će obezbediti mir. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da BiH nije politički… »

RTS 18.03.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da BiH nije politički održiva, ali da secesija RS nije na dnevnom redu i da se zalaže za dijlog koji će obezbediti mir. "O referendumu o otcepljenju Republike Srpske razgovarao sam sa nekim važnim… »
Dodik: BiH nije politički održiva, secesija RS nije tema

Dodik: BiH nije politički održiva, secesija RS nije tema

Vesti online 18.03.2017
Lider Republike Srpske Milorad Dodik kaže da BiH nije politički održiva, ali da secesija nije na dnevnom redu i da se zalaže za dijalog koji će obezbediti mir. - O referendumu o otcepljenju Republike Srpske razgovarao sam sa nekim važnim… »

Sputnik 18.03.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da BiH nije politički održiva, ali da secesija RS nije na dnevnom redu i da se zalaže za dijalog koji će obezbediti mir. „O referendumu o otcepljenju Republike Srpske razgovarao sam sa nekim… »
Dodik: Ja nisam avanturista, niti želim da Srpsku uvedem u avanturu

Dodik: Ja nisam avanturista, niti želim da Srpsku uvedem u avanturu

Pravda 18.03.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da Republika Srpska i srpski narod nisu zadovoljni statusom u BiH i naglasio da BiH nije politički održiva. - Ja sam političar i vodim računa da ništa što radim ne dovede do nasilja. Stvari u… »
"Secesija Republike Srpske nije na dnevnom redu i to svi znaju"

"Secesija Republike Srpske nije na dnevnom redu i to svi znaju"

BK TV 18.03.2017
Bosna i Hercegovina nije politički održiva, ali secesija Republike Srpske nije na dnevnom redu, izjavio predsednik RS Milorad Dodik. On je dodao i da se zalaže za dijlog koji će obezbediti mir. "O referendumu o otcepljenju Republike Srpske razgovarao… »

Vesti dana »