Povezane vesti

Kovačević se javio Blicsportu: Moj gol je nesrećan slučaj ali može opet da mi se desi!

Kovačević se javio Blicsportu: Moj gol je nesrećan slučaj ali može opet da mi se desi!

Sportal blic 18.03.2017
Meč Kortrajka i Muskrona (0:2) podigao je na noge javnost u Belgiji. Mediji iz ove zemlje su preneli da je duel bio pod lupom i da je nekoliko dana posle utakmice reagovala i policija. Razlog? Bojazan da je susret namešten. Naš Vladimir Kovačević… »
Belgija - Srbin u centru skandala zbog navodnog nameštanja?

Belgija - Srbin u centru skandala zbog navodnog nameštanja?

Sportske.net 18.03.2017
Srpski fudbaler Vladimir Kovačević, nalazi se u centru skandala povodom navodnog nameštanja. Muskron je trijumfovao sa 2:0 protiv Kortrijka u okviru poslednjeg kola regularnog dela belgijskog šampionata, a ova utakmica izazvala je dosta sumnji u… »
Skandal u Belgiji: Posle autogola: Specijalci ispituju Srbe zbog nameštanja! /video/

Skandal u Belgiji: Posle autogola: Specijalci ispituju Srbe zbog nameštanja! /video/

Sportal blic 18.03.2017
Haos u Belgiji! Utakmica poslednjeg kola ligaškog dela sezone fudbalskog prvenstva ove zemlje, između Kortrajka i Muskrona (0:2) našla se pod lupom specijalne policije. Skandal je nastao zbog optužbi da je utakmica nameštena a u centru pažnje našao… »

Vesti dana »