Povezane vesti
Imala aferu s hrvatskim biznismenom?
Mondo 09.04.2017
U prvoj "epizodi" smo saznali da nisu zajedno, u drugoj da "nikada nije povisio ton na nju, kamoli je udario", a u trećoj se pojavljuje drugi muškarac... Ova je najuzbudljivija do sad! Pevačica Katarina Grujić nedavno je raskinula dvogodišnju vezu sa… »
Ovo je pravi razlog raskida: Buha, Katarina te vara s hrvatskim biznismenom!
Kurir 09.04.2017
Za navodnu aferu „Grandove“ pevačice s vlasnikom kluba iz Hrvatske saznala familija Čumetovog bratanca, koji je odmah nakon toga rešio da raskine s Grujićevom. Razlog kraha dvogodišnje veze zvezde „Granda“ Katarine Grujić i njenog dečka Nemanje Buhe… »
Pevačica posle raskida: Nije me udario!
Mondo 09.04.2017
"Razmišljam da se definitivno preselim u inostranstvo, jer mislim da je to najbolje za mene," rekla je pevačica. Pevačica Katarina Grujić nedavno je raskinula dvogodišnju vezu sa Nemanjom Buhom, a za domaću štampu je rekla da razmišlja da se zauvek… »
Vesti dana »

Iran napao centralni i južni Izrael; Tel Aviv uzvratio udarima na iranske raketne položaje
RTS pre 51 minutajoš 20 povezanih

Počinju gužve, Srbi kreću na more! Ovog vikenda veći broj vozila na putevima prema destinacijama za odmor
Kurir pre 1 satjoš 14 povezanih

Viši sud u Zaječaru poništio rešenje GIK-a kojim se odbijaju prigovori opozicije
Insajder pre 1 satjoš 11 povezanih