Povezane vesti
Imala aferu s hrvatskim biznismenom?
Mondo 09.04.2017
U prvoj "epizodi" smo saznali da nisu zajedno, u drugoj da "nikada nije povisio ton na nju, kamoli je udario", a u trećoj se pojavljuje drugi muškarac... Ova je najuzbudljivija do sad! Pevačica Katarina Grujić nedavno je raskinula dvogodišnju vezu sa… »
Ovo je pravi razlog raskida: Buha, Katarina te vara s hrvatskim biznismenom!
Kurir 09.04.2017
Za navodnu aferu „Grandove“ pevačice s vlasnikom kluba iz Hrvatske saznala familija Čumetovog bratanca, koji je odmah nakon toga rešio da raskine s Grujićevom. Razlog kraha dvogodišnje veze zvezde „Granda“ Katarine Grujić i njenog dečka… »
Pevačica posle raskida: Nije me udario!
Mondo 09.04.2017
"Razmišljam da se definitivno preselim u inostranstvo, jer mislim da je to najbolje za mene," rekla je pevačica. Pevačica Katarina Grujić nedavno je raskinula dvogodišnju vezu sa Nemanjom Buhom, a za domaću štampu je rekla da razmišlja da se… »
Vesti dana »

Završena sednica Skupštine Srbije bez opozicije, EU zabrinuta zbog nasilja
BBC News pre 4 satijoš 1 povezana

Izveštaj Ekspertske grupe Univerziteta o dokumentaciji za nadstrešnicu: Ili nije objavljena ili je nema
Insajder pre 4 satijoš 1 povezana

Duraković o potpisivanju ukaza: Dodik večeras izveo državni udar, de fakto otcepio entitet Republika Srpska
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Tramp odobrio jednomesečno izuzeće od carina za američke proizvođače automobila iz Meksika i Kanade
Blic pre 5 satijoš 2 povezane