Povezane vesti
Recept za uspeh: Anćeloti pred Real: Ronaldo na klupi, Benzema na tribinama, Bejl kod kuće - kako bih to voleo
Sportal blic 12.04.2017
Trener fudbalera Bajerna Karlo Anćeloti izjavio je da ne razgovara sa igračima Real Madrida, protiv kojih će njegov tim igrati u četvrtfinalu Lige šampiona. Foto: CHRISTIAN BRUNA / EPA; Karlo Anćeloti Bajern u sredu, u prvoj utakmici četvrtfinala… »
Liga šampiona: Bajern protiv Reala i duel dvojice bivših saradnika
Večernje novosti 12.04.2017
Biće ovo posebno veče za mene, jer sam imao veoma lep period karijere u Realu, rekao je Karlo Anćeloti pred prvi duel četvrtfinala. PRE tri godine su Karlo Ančeloti i Zinedin Zidan zajedno kovali plan kako da dođu do pehara prvaka Evrope i u tome… »
Vesti dana »

Studenti marširaju ka Beogradu, u glavnom gradu akcija "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
RTS pre 16 minutajoš 29 povezanih

Prosvetari pokušali da dostave pismo sindikatima: U prostorijama nije bilo nikog
Radio 021 pre 6 satijoš 14 povezanih

Studenti u blokadi: "Finalni skup" nije 15. marta, mi ne pravimo završne korake, pravimo tektonske promene
NIN pre 9 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija: Firma koja je potpisala da je stanica u Novom Sadu bezbedna za otvaranje, radi i na nuklearnom programu u Srbiji
Danas pre 7 satijoš 8 povezanih

Tramp: SAD će odgovoriti na uzvratne carine koje je uvela EU na čelik i aluminijum
RTV pre 3 satajoš 54 povezane