Povezane vesti
Male pivare postale jedna od pet najperspektivnijih biznisa u Srbiji
Gde investirati 18.04.2017
Samo u poslednjih godinu dana proizvodnja zanatskog piva u Srbiji porasla je oko 150 odsto, što ju je stavilo na spisak pet najperspektivnijih biznisa u zemlji. Sam za sebe govori i podatak da je u poslednjoj kalendarskoj godini u našoj zemlji otvoreno… »
Male pivare postale najunosniji biznis u Srbiji
Nova ekonomija 18.04.2017
Proizvodnja zanatskog piva u Srbiji samo u poslednjih godinu dana porasla je oko 150 odsto, što ju je stavilo na spisak pet najperspektivnijih biznisa u zemlji. Sam za sebe govori i podatak da je u poslednjoj kalendarskoj godini u našoj zemlji otvoreno… »
Unosan biznis: Kako su male pivare postale hit u Srbiji
Blic 17.04.2017
Proizvodnja zanatskog piva u Srbiji samo u poslednjih godinu dana porasla je oko 150 odsto, što ju je stavilo na spisak pet najperspektivnijih biznisa u zemlji. Sam za sebe govori i podatak da je u poslednjoj kalendarskoj godini u našoj zemlji otvoreno… »
Vesti dana »
Završena saslušanja studenata i profesora zbog napada ispred FDU, imali podršku ispred VJT (VIDEO)
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane
Tragedija u Americi: Sudar vojnog helikoptera i putničkog aviona - preko 30 poginulih (foto / video)
Pravda pre 3 satajoš 50 povezanih
„Uveden moratorijum na štrajk“: Ministarka prosvete i tri reprezentativna sindikata potpisali ugovor
Nedeljnik pre 3 satajoš 31 povezana