Povezane vesti
Male pivare postale jedna od pet najperspektivnijih biznisa u Srbiji
Gde investirati 18.04.2017
Samo u poslednjih godinu dana proizvodnja zanatskog piva u Srbiji porasla je oko 150 odsto, što ju je stavilo na spisak pet najperspektivnijih biznisa u zemlji. Sam za sebe govori i podatak da je u poslednjoj kalendarskoj godini u našoj zemlji otvoreno… »
Male pivare postale najunosniji biznis u Srbiji
Nova ekonomija 18.04.2017
Proizvodnja zanatskog piva u Srbiji samo u poslednjih godinu dana porasla je oko 150 odsto, što ju je stavilo na spisak pet najperspektivnijih biznisa u zemlji. Sam za sebe govori i podatak da je u poslednjoj kalendarskoj godini u našoj zemlji otvoreno… »
Unosan biznis: Kako su male pivare postale hit u Srbiji
Blic 17.04.2017
Proizvodnja zanatskog piva u Srbiji samo u poslednjih godinu dana porasla je oko 150 odsto, što ju je stavilo na spisak pet najperspektivnijih biznisa u zemlji. Sam za sebe govori i podatak da je u poslednjoj kalendarskoj godini u našoj zemlji otvoreno… »
Vesti dana »
Hiljde turista zaglavljeno, letovi otkazani zbog ekstremne hladnoće! U evropskoj zemlji temperatura pala na -37 stepeni: Totalni kolaps, ovakvo vreme se ne pamti
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
(Foto, video) Dve saobraćajke u istoj ulici na Voždovcu u roku od dva sata. U obe učestvovao autobus, udarena devojka (23).
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
KK Partizan se hitno oglasio zbog Miltona i preloma: "Čeka ga duža pauza, medicinski tim će doneti odluku..."
Telegraf pre 1 satjoš 3 povezane