Povezane vesti
Ismail Hanije novi lider Hamasa
RTS 06.05.2017
Palestinski Hamas je potvrdio da je bivši premijer te organizacije u Pojasu Gaze Ismail Hanije izbran za najvišeg lidera te islamske organizacije. Ismail Hanije (54) rođen u izbegličkom logoru El Šati na toj palestinskoj teritoriji, bio je lični sekretar… »
Hamas izabrao novog vođu: Ismail Hanije dolazi na mesto Kaleda Mašala
Blic 06.05.2017
Palestinski Hamas je danas potvrdio da je bivši premijer te organizacije u pojasu Gaze Ismail Hanije izbran za najvišeg lidera te islamske ekstremističke organizacije. Portparol Hamasa Favzi Barhum izjavio je da je Hanije izabran danas za šefa Političkog… »
Mediji: Hamas posle dve decenije bira vođu političkog biroa
Novi magazin 06.05.2017
Palestinska islamska organizacija Hamas bira danas novog vođu svog političkog krila umesto Kaleda Mašala koji odlazi s te dužnosti, javili su mediji na hebrejskom jeziku na osnovu palestinskih izvora. Posle više od dve decenije na toj funkciji, Mašal je… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 10 minutajoš 3 povezane
Ledeni talas je na pauzi, a tek sad sledi noćna mora! Sneg se topi, a to znači samo jedno: stiže nam i pojava od koje se ježimo, a tek šta će biti s temperaturom...
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana