Povezane vesti

Matić će održati obećanje: Biliću, imaš večeru

Matić će održati obećanje: Biliću, imaš večeru

Večernje novosti 09.05.2017
Sigurno ćemo do kraja sezone naći vremena da platim tu večeru koju sam obećao. Nadam se da ćemo titulu obezbediti u petak - kaže Nemanja. ČELSI je ubedljivom pobedom nad Midlsbroom stigao na korak do titule tri kola pre kraja sezone, a značajan… »
Pl: Čelsi na korak do titule, prvenac Matića na „Stamford Bridžu“

Pl: Čelsi na korak do titule, prvenac Matića na „Stamford Bridžu“

Press 09.05.2017
„Plavci“ pobedili Midlsbro (3:0) i još jedan trijumf ih deli od novog trofeja. Srbin uspeo prvi put da se upiše u strelce pred svojim navijačima. foto: novosti.rs Još tri boda i matematički dele Čelsi od osvajanja titule u Premijer ligi. Puleni… »
Hrvatski trener "prozvao" Matića, Srbin mu odgovorio

Hrvatski trener "prozvao" Matića, Srbin mu odgovorio

Vesti online 09.05.2017
"Matić mi je poslao poruku pre utakmice, to je jedan strašan momak, skroman, a fantastičan igrač. Poslao mi je poruku da ako uzmemo bod, plaća večeru. Njima je isto, tri ili jedan. Sa zadovoljstvom ću otići na večeru - rekao je trener Vest Hema… »
Sprema se proslava titule: Matić golom zaokružio pobedu, Čelsi poslao Midlzbro u Čempionšip

Sprema se proslava titule: Matić golom zaokružio pobedu, Čelsi poslao Midlzbro u Čempionšip

Sportal blic 08.05.2017
Fudbaleri Čelsija savladali su na "Stamford Bridžu" Midlzbro sa 3:0 uz gol Nemanje Matića u poslednjoj utakmici 36. kola Premijer lige i tako gurnuli rivala u Čemponšip. Foto: Will Oliver / EPA; "Plavci" Antonija Kontea došli su do jubilarne, 300… »

Vesti dana »