Povezane vesti
Burne reakcije na smjenu direktora FBI
Slobodna Evropa 10.05.2017
Demokrate su optužile Bijelu kuću da potkopava istragu Federalnog istražnog biroa (FBI) o miješanju Moskve u američke izbore. Optužbe su uslijedile nakon što je američki predsjednik Donald Trump otpustio Jamesa Comeya, direktora FBI-ja, agencije… »
Trump otpustio direktora FBI Jamesa Comeya
Slobodna Evropa 10.05.2017
Američki predsjednik Donald Trump poslao je u utorak pismo direktoru Federalnog istražnog biroa (FBI) Jamesu Comeyu sa porukom da je otpušten i da odluka stupa na snagu odmah. Pismo je uručeno lično preko kurira, Trumpovog savjetnika Keitha Schillera… »
Trump smijenio direktora FBI-ja Jamesa Comeyja
SEEbiz 10.05.2017
WASHINGTON - Bijela kuća je objavila da je predsjednik Donald Trump smijenio s položaja direktora FBI-ja Jamesa Comeyja čime se složio s preporukom američkog državnog odvjetnika Jeffa Sessions da Comey nije u mogućnosti učinkovito voditi ured… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Tri meseca – tri mosta“: Studenti napravili sajt na kom će emitovati današnji protest, evo šta sve treba da znate o njemu
Nova pre 21 minutajoš 22 povezane
Kecmanović progovorio o pritisku kad nema Novaka i glupostima: Rune će da uradi sve da pobedi, pa i da se valja po podu
Nova pre 56 minutajoš 11 povezanih
Hamas oslobodio sva tri taoca, Iran upozorio Vašington na posledice mogućeg napada na nuklearni program
RTS pre 21 minutajoš 9 povezanih
Trenutak pada aviona u Filadelfiji: Vatrena lopta je padala sa neba, letelica udarila u zgradu i eksplodirala
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih