Povezane vesti

Vanić: Vojvodina napada oba trofeja u Srbiji

Večernje novosti 03.07.2017
Svako ko počne da se bavi trenerskim poslom ima viziiju da jednog dana postane trener velikog kluba, a meni se želja ispunila dolaskom ovde - kaže novi strateg Novosađana. JURIŠ na oba domaća trofeja, a u Evropi da se što dalje dogura. To su… »
Manojlović: "Uverio sam se u odličan rad"

Manojlović: "Uverio sam se u odličan rad"

Sportske.net 03.07.2017
Golman Crvene zvezde Filip Manojlović smatra da novi stručni štab ima odlične metode rada u šta je imao prilike da se uveri po povratku sa Evropskog prvenstva za mlade. Mladi golman Filip Manojlović upisao je prvi nastup za Crvenu zvezdu u novoj… »
Manojlović: Brzo sam se uklopio, lepo je ponovo izaći pred Delije

Manojlović: Brzo sam se uklopio, lepo je ponovo izaći pred Delije

Sportski žurnal 03.07.2017
Golman fudbalskog kluba Crvena zvezda Filip Manojlović rekao je da se u utakmici sa Florijanom uverio da je ekipa dobro trenirala na pripremama i da je važno što je na prvom meču u sezoni ostao nesavladan. - Nisam prošao pripreme sa ekipom, došao je… »
Predstavljen Nenad Vanić: Voša će igrati ofanzivno, prvo Ružomberok, pa onda pojačanja! (video)

Predstavljen Nenad Vanić: Voša će igrati ofanzivno, prvo Ružomberok, pa onda pojačanja! (video)

Hot sport 03.07.2017
Novi šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Vanić izjavio je da mu je veliko zadovoljstvo što je postao trener “stare dame”, od koje očekuje da se u tekućoj sezoni bori za oba domaća trofeja i što duže učešće u evropskom UEFA takmičenju… »
Vanić puca visoko: Idemo na oba trofeja! Uprava Vojvodine: Iznenađenjima nikad kraja

Vanić puca visoko: Idemo na oba trofeja! Uprava Vojvodine: Iznenađenjima nikad kraja

Mozzart sport 03.07.2017
Novosađani protiv Ružomberoka bez Bubala, Stamenića, možda i Antića. Novi trener Vojvodine Nenad Vanić rekao je da je cilj u novoj sezoni borba za oba trofeja u Srbiji i što duže učešće na međunarodnoj sceni. Vojvodina je iznenada smenila… »

Dnevnik 03.07.2017
NOVI SAD: Novi trener fudbalera Vojvodine Nenad Vanić rekao je danas da je cilj u novoj sezoni borba za oba trofeja u Srbiji i što duže učešće na međunarodnoj sceni. Vojvodina je iznenada smenila Radoslava Bataka, uprkos pobedi protiv Ružomberoka… »
Foto: Vanić spreman i za Vošu i za Ružomberok

Foto: Vanić spreman i za Vošu i za Ružomberok

Mondo 03.07.2017
"Stara dama" predstavila četvrtog trenera u ovoj godini. Četvrti put u nešto više od šest meseci Vojvodina je zakazala konferenciju za medije na kojoj je fokus predstavljanje novog šefa stručnog štaba; nakon Dragana Ivanovića, Radoslava Bataka i… »

Vesti dana »