Povezane vesti
Tači: Sa Srbijom smo vodili rat, sada da ispravimo ono što može
Slobodna Evropa 06.07.2017
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da će Kosovo i Srbija u novoj fazi dijaloga potpisati sveobuhvatni sporazum koji će koristiti obema zemljama na putu evrointegracija. U intervjuu za Radio Slobodna Evropa naglasio je da je od mandatara… »
Tači: Haradinaj tvrdi da ima podršku za sastav nove vlade
RTS 06.07.2017
Kosovski predsednik Hašim Tači saopštio je da ga je Ramuš Haradinaj obavestio da ima dovoljnu podršku poslanika u parlamentu za sastav nove vlade. "Mandatar (Ramuš Haradinaj) mi je rekao da je osigurao glasove. U svakom slučaju, potreban je dijalog… »
Thaci: Haradinaj ima većinu za vladu
Al Jazeera 06.07.2017
Samo stabilna i multietnička vlada može Kosovo da vodi putem evropske perspektive, poručio kosovski predsjednik. Kosovski predsjednik Hashim Thaci izjavio je da ga je Ramush Haradinaj obavijestio da ima dovoljnu podršku poslanika u parlamentu za… »
Sud za OVK ne pominje: Tači: "Haradinaj me obavestio da ima većinu za vladu"
Pravda 06.07.2017
Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da ga je Ramuš Haradinaj obavestio da ima dovoljnu podršku poslanika u parlamentu za sastav nove vlade. - Imam potvrdu mandatara pobedničke koalicije (Ramuš Haradinaj) da ima dovoljan broj glasova za… »
Tači: Haradinaj me obavestio da ima većinu za vladu
Večernje novosti 06.07.2017
Predsednik tzv. Kosova rekao je da čeka da prođe proces potvrde izbornog rezultata i da će onda biti odlučeno o datumu konstituisanja Skupštine. P redsednik tzv. Kosova Hašim Ta č i izjavio je da ga je Ramuš Haradinaj obavestio da ima dovoljnu… »
Vesti dana »
Blokade mostova i protesti u Nišu, Šapcu i drugim gradovima Srbije
Slobodna Evropa pre 28 minutajoš 57 povezanih
Surova poruka Dončiću iz Dalasa i "tajming" koji otkriva mnogo
Sportske.net pre 7 satijoš 53 povezane