Utvrđeno: Propusti u radu Centra za socijalni rad

Propusti institucija doveli do tragedije na Novom Beogradu

Večernje novosti ponedeljak, 17. jul 2017.
Komisija Ministarstva za rad sastavila izveštaj u vezi sa slučajem Olge Lovrić koju je usmrtio muž. Među problemima izostanak komunikacije između policije, tužilaštva i socijalnih radnika
KOMISIJA Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja utvrdila je propuste u novobeogradskom odeljenju Gradskog centra za socijalni rad, a u vezi sa slučajem Olge Lovrić koju je pre desetak dana brutalno ubio... »

Utvrđeno: Propusti u radu Centra za socijalni rad

Radio 021 ponedeljak, 17. jul 2017.
Komisija Ministarstva za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja konstatovala je propuste u radu novobeogradskog odeljenja Gradskog centra za socijalni rad, ispred koga je pre desetak dana ubijena L.O. i naložila direktoru tog centra da preduzme mere za utvrđivanje konkretne odgovornosti.
Kako je rečeno Beti, nadzorom nad stručnim radom novobeogradskog odeljenja Gradskog centra za socijalni rad, Komisija je konstatovala određene propuste u realizaciji stručnih procedura, među kojima su i nepotpune procene... »

Utvrđeni propusti u radu novobeogradskog Centra za socijalni rad

RTS ponedeljak, 17. jul 2017.
RTS: Utvrđeni propusti u radu novobeogradskog Centra za socijalni rad
Vanredni nadzor u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu utvrdio je da je bilo propusta u radu Centra, a time će se dalje baviti Tužilaštvo, rekao je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.
Ministar Đorđević je na konferenciji za novinare rekao da su komunikacija sa lokalnim samoupravama i pitanje bezbednosti dve krucijalne stvari kojima će se Ministarstvo baviti. Nakon sastanka sa predsednicima centara za socijalni... »

Propusti u radu Centra na N. Beogradu

RTV ponedeljak, 17. jul 2017.
RTV: Propusti u radu Centra na N. Beogradu
BEOGRAD - Vanredni nadzor u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu utvrdio je da je bilo propusta u radu centra, a time će se dalje baviti tužilaštvo, rekao je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.
On je na konferenciji za novinare rekao da su komunikacija sa lokalnim samoupravama i pitanje bezbednosti dve krucijalne stvari kojima će se ministarstvo baviti. Ministar je nakon sastanka sa predsednicima centara za socijalni... »

Đorđević: Bilo je propusta u radu Centra na Novom Beogradu

Politika ponedeljak, 17. jul 2017.
Vanredni nadzor u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu utvrdio je da je bilo propusta u radu centra, a time će se dalje baviti tužilaštvo, rekao je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević. On je na konferenciji za novinare rekao da su komunikacija sa... »

Propusti u radu centra za socijalni rad ispred koga je muž ubio ženu: Komisija traži da se utvrdi konkretna odgovornost zaposlenih

Kurir ponedeljak, 17. jul 2017.
BEOGRAD - Komisija Ministarstva za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja konstatovala je propuste u radu novobeogradskog odeljenja Gradskog centra za socijalni rad ispred koga je pre desetak dana Milan Lovrić ubio suprugu Olgu Lovrić i naložila direktoru tog centra da preduzme mere za utvrđivanje... »

Uskoro pravilnik za viđanje u “kontrolisanim” uslovima

Danas ponedeljak, 17. jul 2017.
U centrima za socijalni rad biće pojačane mere fizičko-tehničkog obezbeđenja i uveden video nadzor, a doneće se i pravilnik o postupanju socijalnih radnika u slučajevima instituta “viđanja dece u kontorlisanim uslovima”. To je odlučeno na današnjem sastanku ministra za rad, zapošljavanje, boračka i... »

Utvrđeni propusti u radu Centra za socijalni rad na NBG

B92 ponedeljak, 17. jul 2017.
B92: Utvrđeni propusti u radu Centra za socijalni rad na NBG
Beograd -- Komisija ministarstva konstatovala je propuste u radu novobeogradskog odeljenja Gradskog centra za socijalni rad, ispred koga je ubijena L.O.
Takođe, komisija je i naložila direktoru tog centra da preduzme mere za utvrđivanje konkretne odgovornosti. Kako je rečeno agenciji Beta, nadzorom nad stručnim radom novobeogradskog odeljenja Gradskog centra za socijalni rad... »

Utvrđeni propusti u radu novobeogradskog Centra za socijalni rad

Blic ponedeljak, 17. jul 2017.
Komisija Ministarstva za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja konstatovala je propuste u radu novobeogradskog odeljenja Gradskog centra za socijalni rad ispred koga je pre desetak dana ubijena L. O. i naložila direktoru tog centra da preduzme mere za utvrđivanje konkretne odgovornosti.
Kako je rečeno agenciji Beta, nadzorom nad stručnim radom novobeogradskog odeljenja Gradskog centra za socijalni rad, Komisija je konstatovala određene propuste u realizaciji stručnih procedura među kojima su i nepotune procene... »
©2017 Netmark d.o.o.