Povezane vesti

Suma: stigao sam u u fantastičan klub

Suma: stigao sam u u fantastičan klub

Politika 20.07.2017
Partizan je u četvrtak, kako dolikuje velikom i ozbiljnom klubu, priredio sjajan doček najzvučnijem i najplaćenijem fubaleru u istoriji kluba.– Ilijev: Još jedna pobeda nad velikim rivalom. Partizan je u četvrtak i zvanično promovisao Sejdubu… »
Najskuplja akvizicija predstavljena u Humskoj: Suma, da vidimo magiju!

Najskuplja akvizicija predstavljena u Humskoj: Suma, da vidimo magiju!

Večernje novosti 20.07.2017
Gvinejac žonglirao pred 300 navijača, delio autograme, lopte, dresove... Sejduba: Odavno sam odabrao Partizan i drago mi je što sam došao ovde. MAGIJA u Beogradu! Tako je u četvrtak u Humskoj u prisustvu oko 300 navijača na istočnoj tribini… »
Haos u Humskoj: Navijači ‘poludeli’ za Sumom, opšti metež za dres Gvinejca (foto) (video)

Haos u Humskoj: Navijači ‘poludeli’ za Sumom, opšti metež za dres Gvinejca (foto) (video)

Hot sport 20.07.2017
Kako to i dolikuje, crno-beli su na specijalan način promovisali najveće pojačanje ovog leta. Sejduba Suma je prvo potpisao trogodišnji ugovor u prostorijama kluba, a potom i izašao pred navijače. Partizan je sinoć dao informaciju da će svako ko… »
Sjajan podatak: Suma najskuplje pojačanje Partizana, neverovatno koga je ‘smenio’ (foto)

Sjajan podatak: Suma najskuplje pojačanje Partizana, neverovatno koga je ‘smenio’ (foto)

Hot sport 20.07.2017
Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev rekao je danas da je Sejduba Suma najskuplje pojačanje tog kluba u istoriji i istakao da su crno-beli u trci za tog igrača pobedili najvećeg rivala, Crvenu zvezdu. Do danas je najskuplji transfer… »
Predstavljen - Suma izabrao broj i poručio Grobarima najvažniju stvar!

Predstavljen - Suma izabrao broj i poručio Grobarima najvažniju stvar!

Sportske.net 20.07.2017
FK Partizan predstavio je najveće ovoletošnje pojačanje. Sejduba Suma je danas i zvanično predstavljen na stadionu Partizana. Omaleni ofanzivni vezni fudbaler, visok svega 1,61m stigao je kao veliko pojačanje u Humsku posle peripetija i pokušaja… »

Vesti dana »