Povezane vesti
Ruski helikopter gasio požar u Srbiji
Dnevnik 08.08.2017
Ruski helikopter MI-8, koji je 2. avgusta sleteo u Niš, učestvovao je u gašenju požara u rejonu Bosilegrada koji su uspešno lokalizovani, saopšteno je iz Srpsko-ruskog humanitarnog centra. Helikopter MI-8 je u nedelju krenuo na jug Srbije, u rejon… »
Prvi izveštaj upotrebe ruskog Mi-8 iz Niša: Sačuvana površina od nekoliko desetina hektara šume
Tango Six 08.08.2017
Na osnovu informacije iz štaba Rukovodstva sektora za vanredne situacije ruski Mi-8 krenuo je 6. avgusta na jug Srbije u rejon Bosilegrada, gde je lokalizovao šumske požare u blizini naselja Gornja Ljubata, saopšteno je iz Srpsko-Ruskog humanitarnog… »
Vesti dana »
Studenti blokirali naplatnu rampu Niš – sever na ulazu u grad: „Da bi krenulo mora da stane“
Danas pre 19 minutajoš 12 povezanih
Blokada Gazele: Studenti na mostu, završena blokada u Novom Sadu, a u Nišu naplatna rampa zatvorena do 21 sat
Blic pre 18 minutajoš 55 povezanih
(Mapa) jutarnja temperatura u debelom minusu, ovog dana stiže sneg: Najnovije upozorenje RHMZ: Popaljeni meteoalarmi, evo do kada će duvati košava
Blic pre 5 satijoš 18 povezanih
Do 11 časova na Kosovu glasalo 8,58 odsto upisanih birača
Novi magazin pre 53 minutajoš 58 povezanih
Vučević: Istraga će da utvrdi šta se dogodilo sa vozilom u kome se nalazio Vučić
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih