Povezane vesti

Udovičić: Mladi zadovoljni i ostvareni na ličnom i društvenom planu

Dnevnik subota, 12. avgust 2017.
"Mladi zadovoljni i ostvareni na ličnom i društvenom planu u državi koja im za to stvara uslove i pruža potrebnu podršku je vizija za koju se borimo i cilj kome svakodnevno težimo", istakao je Udovičić.
BEOGRAD: Ministar Vanja Udovičić danas je, povodom obeležavanja Međunarodnog dana mladih, ukazao na pozitivan trend koji je Ministarstvo omladine i sporta postiglo u neposrednoj saradnji sa mladima, državnim institucijama i... »

Obeležen Međunarodni dan mladih

RTV subota, 12. avgust 2017.
RTV: Obeležen Međunarodni dan mladih
BEOGRAD - Ministar Vanja Udovičić danas je, povodom obeležavanja Međunarodnog dana mladih, ukazao na pozitivan trend koji je Ministarstvo omladine i sporta postiglo u neposrednoj saradnji sa mladima, državnim institucijama i partnerima, na polju smanjenja nezaposlenosti mladih, jačanju regionalne omladinske saradnje i participacije mladih kroz međunarodne volonterske kampove.
"Mladi zadovoljni i ostvareni na ličnom i društvenom planu u državi koja im za to stvara uslove i pruža potrebnu podršku je vizija za koju se borimo i cilj kome svakodnevno težimo", istakao je Udovičić. On je ukazao da se mladi... »
©2018 Netmark d.o.o.