Povezane vesti
Teroristi iz Barselone: Planirali smo još veći napad; Određen pritvor osumnjičenima
Večernje novosti 22.08.2017
Jedan od uhapšenih i osumnjičenih za teroristički napad u Barseloni priznao je danas da je planiran "mnogo veći napad", prenosi agencija Frans pres, pozivajući se na izvore iz pravosudnih organa. Jedan od uhapšenih i osumnjičenih za teroristički… »
Osumnjičeni za napade u Španiji: Imam mozak operacije
Novi magazin 22.08.2017
Dvojica od četvorice osumnjičenih za napade u Kataloniji potvrdila su danas da je imam Abdelbaki Es Sati, hodža džamije u mestu Ripol koga je u obračunu ubila policija, bio "ideolog" i vodja islamskih terorista koji su počinili krvave atentate u… »
Osumnjičeni za napade u Španiji potvrdili: Imam je bio mozak operacije i planirao je da se digne u vazduh!
Kurir 22.08.2017
Dvojica od četvorice osumnjičenih za napade u Kataloniji potvrdila su danas da je imam Abdelbaki Es Sati, hodža džamije u mestu Ripol koga je u obračunu ubila policija, bio "ideolog" i vođa islamskih terorista koji su počinili krvave atentate u… »
Terorista priznao planiranje velikog napada u Španiji
Radio 021 22.08.2017
Mohamed Uli Kemal, jedan od četvorice optuženih za napade u Barseloni i Kambrilsu, danas je pred sudijom priznao da je njegova teroristička ćelija pripremala veliki napad, rekli su izvori iz suda. Kemal je potvrdio iskaz dat u istrazi da je pripreman… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Od severa do juga Srbije, u više od 30 gradova odjekuje zahtev studenata: „Hoćemo izbore“ ( FOTO, VIDEO)
Nova pre 13 minutajoš 19 povezanih

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta 4: sata razgovora bez rezultata
Blic pre 3 satajoš 16 povezanih

Izvori: napad u kojem je pogođeno 40 ruskih bombardera planiran godinu i po dana
Politika pre 3 minutajoš 39 povezanih

Studenti blokirali Brankov most i Gazelu: Zaustavljen saobraćaj do 21, okupljanja i u 30 gradova po Srbiji (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 37 povezanih