Povezane vesti

Građani u strahu: Divlje životinje ugrožavaju ovo beogradsko naselje!

Građani u strahu: Divlje životinje ugrožavaju ovo beogradsko naselje!

BK TV 06.09.2017
Neprijatno! U borčanskom ataru, naročito duž nasipa, mogu se sresti i jelen i zec, ali sve više građana ima "susret" sa divljim svinjama. Na portalu "Borča Info" objavljene su priče sugrađana koje su nedavno presrele divlje svinje. "Na zemljanom… »
Divlje svinje seju strah i U Beogradu: Nekoliko građana napadnuto, a evo ko je najugroženiji

Divlje svinje seju strah i U Beogradu: Nekoliko građana napadnuto, a evo ko je najugroženiji

Blic 06.09.2017
"Na zemljanom putu između Pupinovog mosta i Crvenke začuo sam duboki zvuk iz kukuruza, nešto između režanja i groktanja. Presekoh se. Tada je na dvadesetak metara ispred mene protrčala - divlja svinja", priča šokirani sugrađanin Marko koji je… »
Divlja svinja teroriše bicikliste u Beogradu: Čudan zvuk se čuje iz kukuruza, a onda sledi napad!

Divlja svinja teroriše bicikliste u Beogradu: Čudan zvuk se čuje iz kukuruza, a onda sledi napad!

Telegraf 06.09.2017
Pre dve nedelje kada sam se vraćao sa posla, baš na zemljanom putu između Crvenke i Pupinovog mosta, misli mi prekinu neki čudan duboki zvuk iz kukuruza. U ataru Borče, naročito duž nasipa mogu se sresti jelen, zec i divlja svinja, orao i kuna, ali… »

Vesti dana »