Povezane vesti
Prva slika Tare: Novak Đoković se emotivnom porukom oglasio povodom rođenja ćerke! FOTO
Svet plus 09.09.2017
Novak i Jelena Đoković nedavno su postali roditelji ćerke, kojoj su dali ime Tara, a najbolji srpski teniser sada se prvi put oglasio povodom rođenja svoje mezimice. Novak je na Instagramu objavio fotografiju čitave porodice Đoković, a na slici se… »
Nole objavio sliku ćerke: Jelena i Tara su moja dva anđela
Večernje novosti 09.09.2017
Teniser je svima zahvalio na porukama i čestitkama, a iz njegovih reči su izvirale posebne emocije. NOVAK Đoković uživa u divnim porodičnim trenucima. Naš najbolji teniser je na društvenim mrežama podelio fotografiju na kojoj se vide njegove… »
Preslatko: Prva fotka bebe Đokovića!
Mondo 09.09.2017
Novak Đoković objavio fotografiju na Instagramu uz dirljivu poruku. Novak i Jelena Đoković postali su roditelji male Tare, a sada je srpski teniser objavio njenu prvu fotografiju. ČESTITAMO: Stigla ćerkica! "Veoma sam srećan i ponosan što je naša… »
Novak se oglasio PRVI PUT od dolaska Tare na svet! Evo šta je rekao! (foto)
Svet & Skandal 09.09.2017
Novak Đoković oglasio se prvi put na Instagramu nakon što je postao otac male Tare. “Veoma sam srećan i ponosan što mogu da poželim dobrodošlicu našoj maloj devojčici Tari. Jelena i ja smo zajedno na ovom putovanju, i kao muškarac divim se… »
Vesti dana »
UŽIVO Studenti iz Beograda krenuli peške za Novi Sad, građani Stare Pazove im priredili gozbu (FOTO; VIDEO)
Danas pre 54 minutajoš 47 povezanih
Završena saslušanja studenata i profesora zbog napada ispred FDU, imali podršku ispred VJT (VIDEO)
N1 Info pre 54 minutajoš 31 povezana
Konačno se oglasio inženjer Đajić na Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant
Nova pre 10 satijoš 4 povezane
Objavljena imena šest poginulih klizača: U avionu koji se sudario sa američkim vojnim helikopterom bilo 14 sportista! (foto)
Kurir pre 36 minutajoš 42 povezane