Povezane vesti

Prva slika Tare: Novak Đoković se emotivnom porukom oglasio povodom rođenja ćerke! FOTO

Prva slika Tare: Novak Đoković se emotivnom porukom oglasio povodom rođenja ćerke! FOTO

Svet plus 09.09.2017
Novak i Jelena Đoković nedavno su postali roditelji ćerke, kojoj su dali ime Tara, a najbolji srpski teniser sada se prvi put oglasio povodom rođenja svoje mezimice. Novak je na Instagramu objavio fotografiju čitave porodice Đoković, a na slici se… »
Nole objavio sliku ćerke: Jelena i Tara su moja dva anđela

Nole objavio sliku ćerke: Jelena i Tara su moja dva anđela

Večernje novosti 09.09.2017
Teniser je svima zahvalio na porukama i čestitkama, a iz njegovih reči su izvirale posebne emocije. NOVAK Đoković uživa u divnim porodičnim trenucima. Naš najbolji teniser je na društvenim mrežama podelio fotografiju na kojoj se vide njegove… »
Preslatko: Prva fotka bebe Đokovića!

Preslatko: Prva fotka bebe Đokovića!

Mondo 09.09.2017
Novak Đoković objavio fotografiju na Instagramu uz dirljivu poruku. Novak i Jelena Đoković postali su roditelji male Tare, a sada je srpski teniser objavio njenu prvu fotografiju. ČESTITAMO: Stigla ćerkica! "Veoma sam srećan i ponosan što je naša… »
Novak se oglasio PRVI PUT od dolaska Tare na svet! Evo šta je rekao! (foto)

Novak se oglasio PRVI PUT od dolaska Tare na svet! Evo šta je rekao! (foto)

Svet & Skandal 09.09.2017
Novak Đoković oglasio se prvi put na Instagramu nakon što je postao otac male Tare. “Veoma sam srećan i ponosan što mogu da poželim dobrodošlicu našoj maloj devojčici Tari. Jelena i ja smo zajedno na ovom putovanju, i kao muškarac divim se… »

Vesti dana »