Povezane vesti
(Video) Jeziva porodična tragedija: Pred očima dečaka (7) nestala cela njegova porodica, vrištao i molio za pomoć!
Kurir 13.09.2017
Policija je saopštila detalje jezive tragedije kod Napulja u kojoj su poginuli jedanaestogodišnji dečak i njegovi roditelji. Nesreća se dogodila na Flegrejskim poljima. Četvoročlana porodica obilazila je ovaj uspavani supervulkan Solfatara, kada je… »
Smrt u vreloj lavi: Roditelji su pokušali da spasu sina iz vulkana, ali je onda zemlja propala pod njima
Blic 13.09.2017
Objavljeni su detalji nesreće kod Napulja kada su roditelji sa sinom poginuli na Flegrejskim poljima. Četvoročlana porodica je obilazila ovaj uspavani supervulkan, kada se desila tragedija. Lorenco Zaramela (11) je ušetao u zabranjeni deo i propao… »
Vesti dana »

Policija se povukla ispred DIF-a u Novom Sadu: Dekan gađan jajima, nastavnici uputili otvoreno pismo javnosti (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 45 povezanih

Napadnuta članica grupe „Novinarke protiv nasilja“ Smiljana Milinkov
Serbian News Media pre 50 minutajoš 75 povezanih

Vlast najavila da će glasati za novi konkurs za izbor članova REM-a: Počela sednica Odbora za kulturu i informisanje
Nedeljnik pre 1 satjoš 18 povezanih

"Izbore možda i ja raspišem, ko zna" Vučić o zahtevima blokadera: Siguran sam da od mene neće ništa tražiti, kako da pljunu sebi u lice posle šest meseci
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih

Tužilaštvo u Prištini tereti Milana Radoičića za ubistvo Albanaca čija su tela nađena u masovnoj grobnici u Batajnici
Nova pre 4 satijoš 18 povezanih