Povezane vesti
GAK "Narodni front": Rakić smenjena, novi direktor Miković
Vesti online 14.09.2017
Doktor Snežana Rakić smenjena je sa mesta direktora Ginekološko akušerske klinike "Narodni front", a novi direktor će, kako saznaje Tanjug, biti doktor Željko Miković. Rakić je za Tanjug potvrdila informaciju o smeni. - O tome su me obavestili iz… »
Smenjena direktorka GAK "Narodni front"
Radio 021 14.09.2017
Direktorka GAK "Narodni front" Snežana Rakić smenjena je danas s tog mesta. "O tome su me obavestili iz Ministarstva zdravlja. Prethodno o ovome ništa nisam znala. Nije bilo nesuglasica, ni problema u radu. Verovatno će uskoro uslediti saopštenje o… »
Smenjena direktorka GAK "Narodni front"
Blic 14.09.2017
Direktorka GAK "Narodni front" prof. dr Snežana Rakić smenjena je danas sa tog mesta, saznaje "Blic". Dr Rakić je potvrdila naša saznanja. - Informacija je tačna, danas sam obaveštena o tome - rekla je kratko za "Blic". Ko će da sedne u prvu fotelju GAK… »
Vesti dana »

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i diplomatski izazovi
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 43 povezane

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 3 satajoš 26 povezanih

"Sve je proteklo mirno, bez ijednog incidenta": Dačić: "u 49 mesta okupilo se 33.000 ljudi, najviše u Pančevu"
Blic pre 20 minutajoš 29 povezanih

Totalni preokret vremena sutra, oglasio se RHMZ! Pljuštaće i u Beogradu, ovo je detaljna prognoza
Telegraf pre 3 satajoš 46 povezanih