Povezane vesti

Nada Topčagić progovorila o zoranovom hapšenju: Otkrila je sve detalje poslednjeg susreta sa njima!

Nada Topčagić progovorila o zoranovom hapšenju: Otkrila je sve detalje poslednjeg susreta sa njima!

Kurir 16.09.2017
Prijateljica porodice Marjanović, pevačica Nada Topčagić je komentarisala hapšenje supruga pokojne pevačice Zorana Marjanovića. Naime, Zoran je uhapšen zbog ubistva pevačice, a Nada Topčagić je šokirana informacijom. "Iskrena da budem, potpuno… »
Nada Topčagić i njen muž, kućni prijatelji Marjanovića, ŠOKIRANI Zoranovim hapšenjem!

Nada Topčagić i njen muž, kućni prijatelji Marjanovića, ŠOKIRANI Zoranovim hapšenjem!

Svet & Skandal 16.09.2017
Folk zvezda Nada Topčagić i njen suprug bili su kućni prijatelji Jelene i Zorana Marjanovića. Evo šta je muž poznate pevačice rekao kada su mu javili da je Zoran uhapšen zbog Jeleninog ubistva: ”Mi smo došli s puta, imali smo neki problem sa… »
Nije valjda ostavio dete ako je ubijao ženu?! Muž Nade Topčagić šokiran posle vesti o hapšenju Zorana Marjanovića

Nije valjda ostavio dete ako je ubijao ženu?! Muž Nade Topčagić šokiran posle vesti o hapšenju Zorana Marjanovića

Press 16.09.2017
- Treba dokazati da je to čovek uradio... Ja i dalje ne mogu da verujem... Zatečen sam... - rekao je Zlatko Đorđević. Foto: Facebook/Ivica Ajdarevic, e-stock.us/Milos Rafailovic, Telegraf Vest da je uhapšen Zoran Marjanović, jer se sumnjiči zbog… »
Suprug Nade Topčagić šokiran posle vesti o hapšenju Zorana Marjanovića: Verujem policiji, ali sam zatečen!

Suprug Nade Topčagić šokiran posle vesti o hapšenju Zorana Marjanovića: Verujem policiji, ali sam zatečen!

Kurir 16.09.2017
Vest da je uhapšen Zoran Marjanović šokirala je i porodicu pevačice Nade Topčagić. ODREĐEN MU PRITVOR DO 30 DANA: Zoran Marjanović uhapšen zbog ubistva supruge, brani se ćutanjem i PONAVLJA SAMO DVE REČI Muž Nade Topčagić kaže da je… »

Vesti dana »