Povezane vesti

Dragić se rasplakao, dobio dres najboljeg igrača Evrope svih vremena!

Dragić se rasplakao, dobio dres najboljeg igrača Evrope svih vremena!

Sportske.net 19.09.2017
Sve će vam biti jasno kada vidite zašto je najkorisniji igrač na minulom Evropskom prvenstvu pustio suzu. Kapiten košarkaške reprezentacije Slovenije Goran Dragić vodio je svoj nacionalni tim do evropskog zlata, a danas je doneo konačnu odluku da… »
Dragić prelomio: MVP Eurobasketa doneo odluku o nastupu za reprezentaciju Slovenije

Dragić prelomio: MVP Eurobasketa doneo odluku o nastupu za reprezentaciju Slovenije

Hot sport 19.09.2017
Košarkaška reprezentacija Slovenije je na krilima Gorana Dragića ostvarila najveći uspeh u istoriji osvojivši zlatnu medalju na Eurobasketu. Košarkaš Majamija je proglašen za najkorisnijeg igrača Evropskog prvenstva, a ispostavilo se da je… »
Dragić rekao zbogom Slovencima

Dragić rekao zbogom Slovencima

Mozzart sport 19.09.2017
Sada i zvanično... Mnogi će reći očekivano - Goran Dragić više neće igrati za reprezentaciju Slovenije! Ubeđivanja sa svih strana u proteklih 48 sati nisu bila uspešna, pa je najbolji košarkaš Zmajčeka odlučio da ode u reprezentativnu penziju… »
Dragić odlazi iz reprezentacije sa zlatom oko vrata: Postigao sam šta sam želeo (video)

Dragić odlazi iz reprezentacije sa zlatom oko vrata: Postigao sam šta sam želeo (video)

Telegraf 19.09.2017
Slovenački bek istkao da je sada najbolje vreme da se oprosti od nacionalnog dresa. Slovenački košarkaš Goran Dragić odlučio je da završi reprezentativnu karijeru. MVP upravo završenog Eurobasketa na kom je kao kapiten osvojio zlatnu medalju je to… »
Ubacio nam 35 i - oprostio se!

Ubacio nam 35 i - oprostio se!

Mondo 19.09.2017
Kao što je i najavio, fantastični slovenački košarkaš Goran Dragić, MVP nedavno završenog Eurobasketa, završio je reprezentativnu karijeru. Finalna utakmica Eurobasketa 2017, Srbija - Slovenija, u kojoj je predvodio svoju reprezentaciju do titule… »
Dragić: Završavam reprezentativnu karijeru

Dragić: Završavam reprezentativnu karijeru

Novi magazin 19.09.2017
Najbolji košarkaš proteklog Evropskog prvenstva i kapiten Slovenije Goran Dragić rekao je danas da završava reprezentativnu karijeru. "Postigao sam ono što sam želeo, osvojio sam zlatnu medalju i ovo je najbolje vreme da se oprostim od nacionalnog… »

Vesti dana »