Povezane vesti
Je l' bi ti birao između žene i svoje mame? Luna klečala i plakala pred Slobom nakon poruke koju joj je poslala Anabela (VIDEO)…
Telegraf 28.09.2017
Đoganijeva i Radanović su u sitne sati vodili razgovor u kojem ga je Luna pitala šta će da rade ako joj Anabela kaže da više ne treba da se druži sa njim. Nakon pitanja novinara koji su se direktno uključili u kuću prethodne noći, usledila je žurka, na… »
Rekao mi je da me voli, a ispala sam jadnica! Luna se napila, pa u suzama ispričala sve o njoj i Slobi! (video)
Telegraf 28.09.2017
Nakon pitanja novinara, Luna je popila koju više, pa se zatvorila u toalet i ispričala pravu istinu. Situacija između Lune Đogani i Slobe Radanovića samo što ne eksplodira, a u nemogućnosti da bude sa njim Luna malo po malo otkriva pravu istinu o njima… »
20.000 lajkova za 2 sata i totalna ludnica na internetu: Đani svira na ženskoj guzi, a izraz lica - neprocenjiv! (video)
Telegraf 28.09.2017
- Batalio pevanje, odo' u bubnjare - napisao je Đani uz urnebesni snimak koji je objavio na Instagramu. Pevač Radiša Trajković Đani je pravi majstor za društvene mreže, i svaki njegov video klip privlači veliku pažnju, a sada je otišao i korak dalje, i… »
Vesti dana »

Makron na Grenlandu u znak evropske podrške tom arktičkom ostrvu koje priželjkuje Tramp
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih

Protest neformalne grupe zaposlenih na univerzitetu nastavljen ispred Vlade Srbije
Politika pre 2 satajoš 20 povezanih

Iran tvrdi da ima ‘čvrste dokaze’ o američkoj uključenosti u izraelske napade
Al Jazeera pre 8 minutajoš 118 povezanih

Posle odbijenih prigovora, i opozicija u Kosjeriću najavljuje žalbe sudu – u Zaječaru sutra protest
Insajder pre 3 minutajoš 11 povezanih