Повезане вести
Је л' би ти бирао између жене и своје маме? Луна клечала и плакала пред Слобом након поруке коју јој је послала Анабела (ВИДЕО)…
Телеграф 28.09.2017
Ђоганијева и Радановић су у ситне сати водили разговор у којем га је Луна питала шта ће да раде ако јој Анабела каже да више не треба да се дружи са њим. Након питања новинара који су се директно укључили у кућу претходне… »
Рекао ми је да ме воли, а испала сам јадница! Луна се напила, па у сузама испричала све о њој и Слоби! (видео)
Телеграф 28.09.2017
Након питања новинара, Луна је попила коју више, па се затворила у тоалет и испричала праву истину. Ситуација између Луне Ђогани и Слобе Радановића само што не експлодира, а у немогућности да буде са њим Луна мало по мало… »
20.000 лајкова за 2 сата и тотална лудница на интернету: Ђани свира на женској гузи, а израз лица - непроцењив! (видео)
Телеграф 28.09.2017
- Баталио певање, одо' у бубњаре - написао је Ђани уз урнебесни снимак који је објавио на Инстаграму. Певач Радиша Трајковић Ђани је прави мајстор за друштвене мреже, и сваки његов видео клип привлачи велику пажњу, а сада је… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 3 минутајош 1 повезана