Povezane vesti

Veštica prvo bila s rukometašem u krevetu, igrala se s njim ispod jorgana, pa se onda strasno ljubila sa Banetom! (VIDEO)

Veštica prvo bila s rukometašem u krevetu, igrala se s njim ispod jorgana, pa se onda strasno ljubila sa Banetom! (VIDEO)

Telegraf 30.09.2017
Anđela je u akciji na sve strane, i prvo je bila u krevetu sa Dušanom, a posle je razmenjivala nežnosti sa Banetom. Neumorna je Anđela Veštica i prvo je zajahala Dušana Zdravkovića i šaputala mu kako želi seks sa njim, a to joj izgleda nije bilo… »
Jedni će bežati, drugi će kukati! Ukućani imaju još samo nekoliko bezbrižnih sati, večeras ih čeka najveći šok do…

Jedni će bežati, drugi će kukati! Ukućani imaju još samo nekoliko bezbrižnih sati, večeras ih čeka najveći šok do…

Telegraf 30.09.2017
Veliki šef je spremio dvostruko iznenađenje za takmičare, i mnoge to neće obradovati. Večeras učesnike " Zadruge" čeka dvostruki šok, i osim nominacija, novost je da u kuću ulaze dva nova igrača. BAŠ JE BRIGA ŠTO JE OŽENJEN: Luna se zaklela… »
Baš Je briga što Je oženjen: Luna se zaklela: "Znam da će Sloba biti moj muž, volim ga", posle njenog priznanja ništa…

Baš Je briga što Je oženjen: Luna se zaklela: "Znam da će Sloba biti moj muž, volim ga", posle njenog priznanja ništa…

Telegraf 30.09.2017
- Život bih mu dala! Kunem ti se, ja ga gledam i ne mogu da verujem da takav muškarac postoji, on sve ima, sve - rekla je Luna u razgovoru sa Vešticom. Konačno je Luna priznala ono što svi koji gledaju " Zadrugu" već znaju, a to je da je do ušiju… »
Uhvaćeni U kupatilu! Sloba i Luna se prvi put ljubili pred kamerama, počinje opšti haos! (video)

Uhvaćeni U kupatilu! Sloba i Luna se prvi put ljubili pred kamerama, počinje opšti haos! (video)

Telegraf 30.09.2017
Sloba i Luna su mislili da ih niko ne čuje u kupatilu, i počeli su da se ljube. Prvo su se muvali, pa se kulirali, pa svima pričali da nisu zaljubljeni jedno u drugo, ali izgleda da su počeli da padaju maske u rijalitiju " Zadruga", i Sloba i Luna su… »

Vesti dana »