Повезане вести

Човић обелоданио зараду Звезде у прелазном року: Од трансфера 2,5 милииона евра

Човић обелоданио зараду Звезде у прелазном року: Од трансфера 2,5 милииона евра

Вечерње новости 03.10.2017
Нема ту авиона и камиона. Ми имамо задатак да радимо и играмо, а други да манипулишу, сплеткаре, подмећу. Тако се понашају, јер слабо владају материјом – каже први човек црвено-белих. ПОСЛЕ стављања потписа на спонзорски уговор… »
Небојша Човић: Сећате се Мекела, Томпсона… Знамо места на аеродромима где можемо да спавамо!

Небојша Човић: Сећате се Мекела, Томпсона… Знамо места на аеродромима где можемо да спавамо!

Хот спорт 03.10.2017
Председник Црвене звезде Небојша Човић рекао је данас да су кључни циљеви за ову сезону познати, освајање титуле у Јадранској лиги, првенству Србије и Купу Радивоја Кораћа, и да мисли да ће их тај кошаркашки клуб остварити. –… »
Човић: Нека други имају велика очекивања, ми имамо обавезу да будемо реални

Човић: Нека други имају велика очекивања, ми имамо обавезу да будемо реални

Моззарт спорт 03.10.2017
Црвеној звезди од Хуавеја између 100.000 и 300.000. Председник Црвене звезде Небојша Човић изјавио је данас да су циљеви новог тима за наредну сезону јасни, а то су одбрана трофеја у АБА лиги, Суперлиги и Купу Радивоја Кораћа… »
Човић: Циљ су три трофеја, у Евролиги без оптерећења

Човић: Циљ су три трофеја, у Евролиги без оптерећења

Дневник 03.10.2017
БЕОГРАД: Председник КК Црвена звезда Небојша Човић изјавио је да су циљеви новог тима за наредну сезону јасни - одбрана трофеја у АБА лиги, Суперлиги Србије и Купу Радивоја Кораћа, док ће екипа у Евролиги играти без резултатског… »

Вести дана »