Povezane vesti

Semjuels potpisao ugovor sa Partizanom do kraja sezone

Sportski žurnal 16.10.2017
Nekadašnji centar Armanija i Barselone Samardo Semjuels novi je košarkaš Partizana, saopšteno je na sajtu crno-belih. Kako se navodi, centar sa Jamajke Samardo Semjuels potpisao je ugovor do kraja sezone i u Beograd stiže uskoro. Semjuels je visok… »

Jamajkanac zvanično novi centar Partizana

B92 16.10.2017
Centar sa Jamajke Samardo Samjuels zvanično je postao igrač Partizana, s kojim je potpisao ugovor do kraja sezone. Samjuels je visok 206 centimetara, a svojevremeno je igrao u Evroligi za Emporio Armani i Barselonu, te Klivlend Kavalirse u NBA. Pre… »

Semjuels potpisao ugovor sa Partizanom do kraja sezone

Dnevnik 16.10.2017
BEOGRAD: Nekadašnji centar Armanija i Barselone Samardo Semjuels novi je košarkaš Partizana, saopšteno je na sajtu crno-belih. Kako se navodi, centar sa Jamajke potpisao je ugovor do kraja sezone i u Beograd stiže uskoro. Semjuels je visok 206… »

Zvanično: Semjuels Partizanov (video)

Mozzart sport 16.10.2017
Bivši igrač Armanija i Barselone uskoro bi trebalo da stigne u Beograd. Samard Semjuels je i novi igrač Partizana. Centar sa Jamajke, visok 206 cenitmetara, stavio je paraf na ugovor do kraja sezone sa klubom iz Humske i trebalo bi da predstavlja… »

Partizan ima novog centra!

Mondo 16.10.2017
Nekadašnji centar Armanija i Barselone, novo je pojačanje Partizana. Centar sa Jamajke, visok 206 centimetara, potpisao je ugovor do kraja sezone. Foto: AP/Rick Bowmer Samardo Semjuels je potpisao ugovor sa crno-belima do kraja sezone i u Beograd će… »

Sada je i zvanično: Samjuels u Partizanu do kraja sezone

Blic sport 16.10.2017
Dileme više nema! Partizan je dobio veliko pojačanje u reketu. Novi igrač tima iz Humske je Samardo Samjuels. Foto: Tanjug/AP Samardo Samjuels Kao što je Blicsport i najavio, iskusni centar i zvanično je u Humsku. Samjuels je dogovorio saradnju do… »

Semjuels potpisao ugovor sa Partizanom do kraja sezone

Vesti online 16.10.2017
Nekadašnji centar Armanija i Barselone Samardo Semjuels novi je košarkaš Partizana, saopšteno je na sajtu crno-belih. Kako se navodi, centar sa Jamajke potpisao je ugovor do kraja sezone i u Beograd stiže uskoro. Semjuels je visok 206 centimetara i… »

Vesti dana »