Iznuda 6.000 evra i droga u automobilu

Hapšenja u Jagodini: Muškarac priveden zbog iznude od 6 000 evra, dvojica zbog dilovanja droge

Kurir pre 28 dana
JAGODINA - Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da je, zbog iznude 6.000 evra, uhapšen S.P (30) iz Jagodine. "Zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo iznude S.P je, po odobrenju osnovnog javnog tužioca određeno zadržavanje do 48 sati, i u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biće... »

Uhapšen vranjanac: Prevario sedmoro, uzeo im pare za ogrev, a od drva ništa

Kurir pre 28 dana
Sumnja se da je tokom oktobra ove godine prevario sedam osoba iz Vranja tako što im je uzimao novac kako bi im navodno isporučio ogrevno drvo, ili pružio druge usluge. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva, doneli su rešenje o... »

Policijska akcija u Subotici: Mladić (27) sa gradilišta ukrao čekić vredan 3.000 evra

Kurir pre 28 dana
SUBOTICA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su V. V. (1990) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo krađa. Osumnjičeni se tereti da je sa gradilišta u Subotici otuđio pneumatski čekić za razbijanje betona, čija se vrednost procenjuje na... »

Sokobanja: Uhapšen zbog 7 krađa, odnosio televizore, testere, brusilice, bušilice

Kurir pre 28 dana
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sokobanji uhapsili su M. Lj. (24), zbog sumnje da je izvršio sedam krađa. Osumnjičeni se tereti da provaljivao u kuće u Jošanici, kod Sokobanje, iz kojih je odnosio televizore, tehničku robu, motorne testere, agregate, bušilice, brusilice i... »

Iznuda 6.000 evra i droga u automobilu

Dnevnik pre 28 dana
JAGODINA: Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da je, zbog iznude 6.000 evra, uhapšen S.P (30) iz Jagodine.
"Zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo iznude S.P je, po odobrenju osnovnog javnog tužioca određeno zadržavanje do 48 sati, i u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biće priveden tužilaštu", stoji u saopštenju.Kako se... »

Jagodina: Uhapšen iznuđivač

Večernje novosti pre 29 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini uhapsili su S. P. (30) iz Jagodine zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo iznuda
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini uhapsili su S. P. (30) iz Jagodine zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo iznuda. Postoje osnovi sumnje da je u prethodnom periodu pretio oštećenom i od... »
©2017 Netmark d.o.o.