Povezane vesti
Sinđelić: Ristić mi je govorio da će Đukanović biti ubijen
RTS 27.10.2017
Svedok saradnik specijalnog crnogorskog tužilaštva u predmetu protiv optuženih za umešanost u navodni pokušaj terorizma, Saša Sinđelić rekao je u nastavku svedočenja da mu je Nemanja Ristić iz Beograda oktobra prošle godine govorio da će u Crnoj Gori… »
Sinđelić: Ristić mi je govorio da će Đukanović biti ubijen
Slobodna Evropa 27.10.2017
Svjedok saradnik crnogorskog specijalnog tužilaštva u predmetu protiv optuženih za umiješanost u pokušaj terorizma na dan izbora prošle godine, Saša Sinđelić rekao je u petak u nastavku svjedočenja da mu je Nemanja Ristić iz Beograda oktobra prošle… »
Sinđelić: Ristić mi je pričao da će Đukanović biti ubijen
N1 Info 27.10.2017
Svedok saradnik specijalnog, crnogorskog tužilaštva u predmetu protiv optuženih za umešanost u navodni pokušaj terorizma, Saša Sinđelić rekao je u nastavku svedočenja da mu je Nemanja Ristić iz Beograda oktobra prošle godine govorio da će u Crnoj Gori… »
Vesti dana »

I pored poskupljenja, cena struje u Srbiji biće „jedna od najnižih u Evropi“
Vreme pre 33 minutajoš 37 povezanih

Dodik pozvao građane da izađu na referendum i poručio: SNSD neće na izbore
Euronews pre 23 minutajoš 28 povezanih

Direktor Telekoma najavio krivične prijave protiv medija koji su objavili snimak razgovora s Milerom
N1 Info pre 23 minutajoš 25 povezanih

Lučić: Subotić oštetila Junajted grupu i Telekom za milione evra, Vučić nikad nije tražio bilo čiju smenu
Politika pre 18 minutajoš 53 povezane

Dvojica uhapšena nakon sukoba ispred Filozofskog fakulteta, jedan policajcu oteo štit, drugi to pokušavao
Luftika pre 4 satijoš 33 povezane