Povezane vesti
Sinđelić: Ristić mi je govorio da će Đukanović biti ubijen
RTS 27.10.2017
Svedok saradnik specijalnog crnogorskog tužilaštva u predmetu protiv optuženih za umešanost u navodni pokušaj terorizma, Saša Sinđelić rekao je u nastavku svedočenja da mu je Nemanja Ristić iz Beograda oktobra prošle godine govorio da će u… »
Sinđelić: Ristić mi je govorio da će Đukanović biti ubijen
Slobodna Evropa 27.10.2017
Svjedok saradnik crnogorskog specijalnog tužilaštva u predmetu protiv optuženih za umiješanost u pokušaj terorizma na dan izbora prošle godine, Saša Sinđelić rekao je u petak u nastavku svjedočenja da mu je Nemanja Ristić iz Beograda oktobra… »
Sinđelić: Ristić mi je pričao da će Đukanović biti ubijen
N1 Info 27.10.2017
Svedok saradnik specijalnog, crnogorskog tužilaštva u predmetu protiv optuženih za umešanost u navodni pokušaj terorizma, Saša Sinđelić rekao je u nastavku svedočenja da mu je Nemanja Ristić iz Beograda oktobra prošle godine govorio da će u… »
Vesti dana »
Jaka mećava na auto-putu Miloš Veliki, vozila čekaju u dugačkoj koloni: Sneg se ne šali na teritoriji Zapadne Srbije (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 1 satjoš 24 povezane
Gašić o blokadama saobraćaja: Zloupotreba demokratije i građanskih sloboda
Beta pre 1 satjoš 52 povezane
Počela saslušanja u Tužilaštvu uhapšenih za tragediju na Železničkoj stanici u Novom Sadu
RTV pre 58 minutajoš 47 povezanih
Problemi zbog olujnog vetra i snega: Više od 10.000 korisnika u Srbiji trenutno bez struje
Euronews pre 2 satajoš 13 povezanih
Povratak zarobljenih građana: 46 stanovnika Kurske oblasti ponovo u Rusiji
Pravda pre 1 satjoš 42 povezane