Povezane vesti
TA ŽENA ĆE ME SAHRANITI! POTRESNA ISPOVEST Slobine majke o svemu što je prošla sa Kijom! A evo šta kaže o aferi kokain!
Svet & Skandal 29.10.2017
Slobina majka više ne želi da ćuti! Draginja Radanović smatra da je priču o kokainu pronadjenom u Slobinim kolima u medije plasirala upravo njegova još uvek zakonita supruga Kija. “Ja sam srčani bolesnik. Sva se tresem! Nikada nisam želela da… »
"Ona će me sahraniti": Slobina majka više nije mogla da ćuti pa priznala kroz šta je sve prošla zbog Kije
Blic 29.10.2017
Rijaliti šou Zadruga je u prvi plan, zahvaljujući njegovoj aferi sa Lunom Đogani, stavila pevača Slobu Radanovića. Miran i talentovani mladić je preko noći postao onaj oko kojeg se žene otimaju. Iz nedelje u nedelju u rijalitiju je počelo da se… »
OTERAćE me u grob Slobina majka za aferu "kokain" okrivila Kiju, pa je žestoko "oplela"!
Večernje novosti 29.10.2017
Cela javnost ostala je u šoku nakon što se juče pojavila informacija da je Slobodan Radanović privođen zbog kokaina. - Nikada nisam želela da blatim Kiju, ali moram da branim svoje dete. Ona sve izmišlja i laže, očigledno je da mom sinu pakuje… »
Vesti dana »

Policajac u privatnom razgovoru potvrdio da su ga povrijedile kolege
Al Jazeera pre 1 satjoš 29 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 7 satijoš 14 povezanih

„Vreme“ objavljuje dokument u kojem se tvrdilo da je Železnička stanica bezbedna
Vreme pre 3 satajoš 8 povezanih

Žestok odgovor Kanade trampu! Ne žele da ćute, ovo su mere koje su uveli Americi!
Kurir pre 3 satajoš 54 povezane