Povezane vesti
Partizan u Limožu bez Veličkovića i Semjuelsa: Nova prilika za sticanje iskustva
Večernje novosti 30.10.2017
Vraćaju se Miler i Aranitović, a mi ćemo kao i do sada pokušati da igrmao modernu košarku sa dosta trčanja, ali i sa jačom odbranom - kaže Nikolić. Košarkaši Partizana na gostovanju Limožu u 4. kolu Evrokupa biće oslabljeni izostankom… »
Partizan bez Novice i Semjuelsa
Mozzart sport 30.10.2017
Crno-beli će biti oslabljeni na sutrašnjem gostovanju u Limožu. Igokea, Bilbao, pa Cibona. Iza košarkaša Partizana je sjajan niz igara i rezultata, ali ekipu Miroslava Nikolića već sutra čeka nova obaveza. U okviru četvrtog kola Evrokupa… »
Partizan nekompletan u Limožu
Mondo 30.10.2017
Novica Veličković i Samardo Samjuels nisu krenuli na put ka Francuskoj. Košarkaši Partizana u ponedeljak su otputovali na meč 4. kola C grupe Evrokupa, a šanse da na gostovanju ekipi Limoža ostvare novu pobedu biće im umanjene neigranjem Novice… »
Nikolić: Prilika za mlade centre
Mondo 30.10.2017
Trener Partizana u utorak će u Limožu tražiti igru sa mnogo trčanja, ali i jaču odbranu od dosadašnje. Miroslav Nikolić izjavio je da će utakmica 4. kola Evrokupa, protiv Limoža u Francuskoj (utorak, 20.30), biti nova prilika da njegovi mladi… »
Nikolić: Limož prilika za sticanje neophodnog iskustva
Novi magazin 30.10.2017
Trener Partizana Miroslav Nikolić rekao je danas da je utakmica protiv Limožnova prilika da njegovi mladi košarkaši steknu neophodno iskustvo. "Nova važna utakmica Evrokupa i nova prilika za moje mlade igrače da stiču neophodno iskustvo", rekao je… »
Vesti dana »
8 Minuta misterije: Bizaran splet okolnosti na Cetinju poslao policiju na pogrešnu adresu: Koliko je to usporilo potragu za masovnim ubicom?
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
FBI promenio stav: Napadač na novogodišnju masu ljudi u Nju Orelansu ipak bio sam
Danas pre 10 satijoš 4 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB Netanjahu šalje delegaciju na pregovore u Dohi; SZO brine zbog spore evakuacije pacijenata iz Gaze
RTV pre 1 satjoš 2 povezane
Netanjahu odobrio slanje delegacije na pregovore o oslobađanju talaca u Dohi
Blic pre 4 satijoš 2 povezane