Povezane vesti
OTVORENO PISMO Jelene Karleuše o nasilju koje je preživela će vas ZAPREPASTITI!
Svet & Skandal 10.11.2017
Jelena Karleuša odlučila je da ustane protiv vršnjačkog nasilja koje je aktuelna tema u Srbiji zbog skandaloznih snimaka iz novosadskih osnovnih škola. Ona je napisala otvoreno pismo namenjeno njenim mladim fanovima koji prolaze kroz ono kroz šta je… »
Karleuša otvorila dušu o vršnjačkom nasilju: Čupali su me, šutirali i vređali
Večernje novosti 10.11.2017
Pevačica Jelena Karleuša progovorila je o nedavnim slučajevima vršnjačkog nasilja u dve škole u Aranđelovcu. Pevačica Jelena Karleuša progovorila je o nedavnim slučajevima vršnjačkog nasilja u dve škole u Aranđelovcu. Ona je na društvenoj… »
Šokantna ispovest Jelene Karleuše: Dobijala sam batine na odmoru, škole se sećam kao pakla!
Svet plus 10.11.2017
Jelena Karleuša, potresena vršnjačkim nasiljem, rešila je da otkrije istinu o svom detinjstvu i podeli sa svima kroz kakav je pakao prošla kao devojčica. Na ovu temu ona ranije nije govorila, a sada je do detalja opisala horor koji je zadesio kad je… »
Šutirali su me, čupali, pljuvali i vređali!
Mondo 10.11.2017
Jelena Karleuša je odlučila da progovori o vršnjačkom nasilju i uputi poruku deci koja kroz to prolaze danas. Potresena vršnjačkim nasiljem, Jelena Karleuša je otkrila da se sa istim problemima borila i ona u toku školovanja, te da je zbog toga za… »
Ispovest Jelene karleuše o maltretiranju: Šutirali su me, čupali, pljuvali i vređali! Prošla sam pakao u detinjstvu!
Kurir 10.11.2017
Naime, pevačica je na ovu temu prvi put progovorila, i otkrila pakao kroz koji je ona prošla. Svoje otvoreno pismo posvetila je deci i naslovila ga "Deco, pročitajte". Njenu ispovest prenosimo u celosti: "Bila sam izuzetno visoka devojčica u osnovnoj… »
Vesti dana »

Sagovornici Danasa o povređenom policajcu: Obmanjivanje javnosti, stvaranje panike i izazivanje nasilja
Danas pre 5 satijoš 1 povezana