Povezane vesti
Daj pare, ku*ko: Razbojnik brutalno napao radnicu, a onda je Užičanka uzela nož i sa ove 4 reči oduvala pljačkaša!
Telegraf 10.11.2017
- Kroz glavu mi je kasnije prošlo da me je mogao povrediti, čak i ubiti, tek posle izvesnog vremena me stigao strah - rekla je hrabra Milina. Milina Maksimović (52) iz Užica, vlasnica prodavnice u naselju Carina, odbranila je sinoć svoju radnju od… »
Nožem napao prodavačicu, ali je onda i ona potegla nož!
Užice oglasna tabla 10.11.2017
Milina Maksimović (52) iz Užica, vlasnica prodavnice u naselju Carina, odbranila je sinoć svoju radnju od razbojnika istim oružjem kojim je on njoj zapretio ukoliko joj ne preda novac – nožem. – U trenucima dok sam bila sama u radnji uleteo je držeći… »
Vesti dana »

(BLOG) Održan protest u Beogradu, studenti poručili - "Indeks je u fazi samoodbrane", počelo okupljanje u Užicu
N1 Info pre 0 minutajoš 52 povezane

Šok: Pešić više nije na klupi Srbije, poznato košarkaško ime moglo bi da ga zameni! Kss odmah reagovao: Evo šta kažu iz saveza o smeni Pešića!
Hot sport pre 0 minutajoš 34 povezane

Policija u novosadskom Rektoratu zbog sastanka sa rektorom, deo zaposlenih ne želi da uđe
Beta pre 7 satijoš 19 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo i pretežno sunčano vreme uz lokalne pljuskove i moguće nepogode na jugozapadu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana

Srbi za Engleze spremaju - magiju? Evo šta se dešavalo na poslednjem treningu Piksijevih "orlova" (foto)
Večernje novosti pre 25 minutajoš 30 povezanih