Povezane vesti

Švajcarci za akumulatore iz Sombora sada nude 7,35 miliona evra

Dnevnik pre 3 dana
BEOGRAD: Švajcarska kompanija "Batagon" ponudila je 7,35 miliona evra za kupovinu Fabrike akumulatora Sombor (FAS), piše portal SOinfo.
Stečajni upravnik somborskog FAS-a, Predrag Ljubović, kaže za somborski portal da je šesta ponuda Batagona, kako mu je preneto iz te kompanije, i njihova poslednja ponuda. "Ovim završavaju pregovore. Moje mišljenje da Fabriku... »

Šesta i poslednja ponuda: Švajcarski Batagon nudi 7,35 miliona evra za Fabriku akumulatora Sombor

Kurir pre 3 dana
BEOGRAD - Švajcarska kompanija "Batagon" ponudila je 7,35 miliona evra za kupovinu Fabrike akumulatora Sombor (FAS), piše portal SOinfo. Stečajni upravnik somborskog FAS-a,Predrag Ljubović, kaže za somborski portal da je šesta ponuda Batagona, kako mu je preneto iz te kompanije, i njihova poslednja... »

Švajcarci nude 7,35 miliona za Fabriku akumulatora Sombor

RTV pre 4 dana
RTV: Švajcarci nude 7,35 miliona za Fabriku akumulatora Sombor
SOMBOR - Švajcarska kompanija "Batagon" ponudila je 7,35 miliona evra za kupovinu Fabrike akumulatora Sombor (FAS), piše portal SOinfo.
Stečajni upravnik somborskog FAS-a,Predrag Ljubović, kaže za somborski portal da je šesta ponuda Batagona, kako mu je preneto iz te kompanije, i njihova poslednja ponuda. "Ovim završavaju pregovore. Moje mišljenje da Fabriku... »

Batagon poslao i šestu ponudu za kupovinu Fabrike akumulatora

Gde investirati pre 4 dana
Švajcarska kompanija Batagon ponudila je 7,35 miliona evra za kupovinu Fabrike akumulatora Sombor, prenosi SOinfo.
Predrag Ljubović, stečajni upravnik somborskog FAS-a, kaže da je Batagon International AG najavio da će dati novu ponudu za kupovinu fabrike, što su i realizovali. – Novi iznos je 7,35 miliona evra i kako su najavili ovo je... »
©2017 Netmark d.o.o.