Povezane vesti

Švajcarci za akumulatore iz Sombora sada nude 7,35 miliona evra

Dnevnik utorak, 14. novembar 2017.
BEOGRAD: Švajcarska kompanija "Batagon" ponudila je 7,35 miliona evra za kupovinu Fabrike akumulatora Sombor (FAS), piše portal SOinfo.
Stečajni upravnik somborskog FAS-a, Predrag Ljubović, kaže za somborski portal da je šesta ponuda Batagona, kako mu je preneto iz te kompanije, i njihova poslednja ponuda. "Ovim završavaju pregovore. Moje mišljenje da Fabriku... »

Šesta i poslednja ponuda: Švajcarski Batagon nudi 7,35 miliona evra za Fabriku akumulatora Sombor

Kurir utorak, 14. novembar 2017.
BEOGRAD - Švajcarska kompanija "Batagon" ponudila je 7,35 miliona evra za kupovinu Fabrike akumulatora Sombor (FAS), piše portal SOinfo. Stečajni upravnik somborskog FAS-a,Predrag Ljubović, kaže za somborski portal da je šesta ponuda Batagona, kako mu je preneto iz te kompanije, i njihova poslednja... »

Švajcarci nude 7,35 miliona za Fabriku akumulatora Sombor

RTV utorak, 14. novembar 2017.
RTV: Švajcarci nude 7,35 miliona za Fabriku akumulatora Sombor
SOMBOR - Švajcarska kompanija "Batagon" ponudila je 7,35 miliona evra za kupovinu Fabrike akumulatora Sombor (FAS), piše portal SOinfo.
Stečajni upravnik somborskog FAS-a,Predrag Ljubović, kaže za somborski portal da je šesta ponuda Batagona, kako mu je preneto iz te kompanije, i njihova poslednja ponuda. "Ovim završavaju pregovore. Moje mišljenje da Fabriku... »

Batagon poslao i šestu ponudu za kupovinu Fabrike akumulatora

Gde investirati utorak, 14. novembar 2017.
Švajcarska kompanija Batagon ponudila je 7,35 miliona evra za kupovinu Fabrike akumulatora Sombor, prenosi SOinfo.
Predrag Ljubović, stečajni upravnik somborskog FAS-a, kaže da je Batagon International AG najavio da će dati novu ponudu za kupovinu fabrike, što su i realizovali. – Novi iznos je 7,35 miliona evra i kako su najavili ovo je... »
©2018 Netmark d.o.o.