Povezane vesti

Haos u “zadruzi” Luna i Sloba raskinuli, pa se pomirili, Anabela poručuje Kiji: Vratiće ti se suze mog deteta! (video)

Haos u “zadruzi” Luna i Sloba raskinuli, pa se pomirili, Anabela poručuje Kiji: Vratiće ti se suze mog deteta! (video)

Večernje novosti 21.11.2017
Pevač i blogerka rastrzani dolaskom njegove žene, emocije varniče na sve strane. Lunina majka odreagovala zbog svega što Kristina radi. U RIJALITIJU Zadruga nastala je noćas prava pometnja kada su Luna Đogani i Sloba Radanović raskinuli vezu… »
Anabela KUNE KIJU: VRATIĆE TI SE MOJE I LUNINE SUZE!

Anabela KUNE KIJU: VRATIĆE TI SE MOJE I LUNINE SUZE!

Svet & Skandal 21.11.2017
Pevačica Anabela Atijas oglasila se povodom aktulenih dešavanja u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti ”Zadruga” i rekla da je boli svaka suza njene naslednice Lune Đogani, koju je pustila zbog Slobe Radanovića i njegove još uvek zakonite… »
Kija ispunila svoj cilj: Sloba i Luna nakon žestoke rasprave raskinuli!

Kija ispunila svoj cilj: Sloba i Luna nakon žestoke rasprave raskinuli!

Vesti online 21.11.2017
Kija Kockar uspela je da rastavi Slobu i Lunu! Otkako je Kija ušla u Zadrugu svi su sa nestrpljenjem čekali da vide šta će se dalje događati između Slobe i Lune, a Đoganijeva je odlučila da se preda i stavi tačku na vezu sa Radanovićem. Blogerka… »
"Slomljena sam, raščisti sa ženom": Luna nije više mogla da izdrži, u suzama raskinula sa Slobom

"Slomljena sam, raščisti sa ženom": Luna nije više mogla da izdrži, u suzama raskinula sa Slobom

Blic 21.11.2017
Otkad je u Zadrugu ušla supruga Slobe Radanovića, Kija, kao da je sve krenulo nizbrdo u ljubavi popularnog pevača i Lune Đogani. Ipak je tokom noći sve eskaliralo. Još jedno veče u popularnom rijalitiju, činilo se da će proći u najboljem redu… »

Vesti dana »