Povezane vesti
Izvršitelji iselili Jakšiće iz stana
Dnevnik 21.11.2017
Četvoročlanu porodicu Jakšić iz Novog Sada izvršitelji su iselili iz stana na Bulevaru kralja Petra Prvog 61. Kako je za naš list potvrdila Mirjana Jakšić, izvršitelji su ušli u zgradu oko 10 časova u pratnji policije. – Razvalili su pajserom… »
Epilog drame u Novom Sadu: Izvršitelji pajserom obili stan i iselili porodicu (foto)
Srbija danas 21.11.2017
Mi nemamo druge nego da se preselimo u šator ispred suda. Porodica Jakšić iz Novog Sada izbačena je iz svog stana u Bulevaru kralja Petra broj 61 gde su bili oko tri sata zabarikadirani i nisu dozvoljavali policiji i izvršitelju da ih isele. - Sud… »
"OVO JE SRBIJA": Porodica Jakšić iseljena iz stana na Bulevaru kralja Petra I (VIDEO)
Moj Novi Sad 21.11.2017
Porodica Jakšić iz Novog Sada iseljena je nakon što su izvršitelji pajserom obili stan u kom su živeli. - Ovo je Srbija. Sud nas iseljava iz stana koji smo platili. Mi nemamo druge nego da se preselimo u šator ispred suda – rekla je Mirjana… »
Okončana drama u Novom Sadu: Jakšići iseljeni kada su im pajserom provalili u stan (video)
Telegraf 21.11.2017
Porodica Jakšić ranije je organizovala i protest ispred novosadskog suda. Porodica Jakšić iz Novog Sada iseljena je nakon što su izvršitelji pajserom obili stan u kom su živeli. Drama je trajala nekoliko sati nakon što su jutros došli… »
Vesti dana »

Direktor BIA tvrdio da niko nije video zvučni top na protestu, a onda je „dobio“ i slike i snimke i demonstraciju
N1 Info pre 9 minutajoš 31 povezana

Prosvetni radnici u blokadi, ponovo obišli sedišta sindikata; cilj - podsetnik da zahtevi nisu ispunjeni (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 30 povezanih

Dačić o LRAD: Uređaj koristimo za upozorenje, a zabranjeno je korišćenje u funkciji zvučnog topa
N1 Info pre 6 satijoš 14 povezanih