Povezane vesti
Milijarder Sebastijan Pinjera ponovo predsednik Čilea
Nova ekonomija 18.12.2017
Bivši predsednik Čilea Sebastijan Pinjera pobedio je u drugom krugu predsedničkih izbora i na mestu šefa države naslediće predsednicu iz redova socijalista Mišel Bašle. Pinjera je bio predsednik države od 2010. do 2014. godine. Prema podacima izborne… »
Zaokret udesno: Milijarder Sebastijan Pinjera novi predsednik Čilea
Kurir 18.12.2017
Njegov protivkandidat, levičarski novinar i senator Alehandro Giljijer (64), koji je prema skoro potpunim rezultatima osvojio 45,43 odsto glasova, priznao je "težak poraz" i čestitao pobedniku. Chile has elected former president Sebastian Pinera in a… »
Pinjera izabran za predsednika Čilea, Giljijer priznao poraz
RTS 18.12.2017
Milijarder i bivši predsednik Sebastijan Pinjera pobedio je na predsedničkim izborima u Čileu sa osvojenih 54,57 odsto glasova. Njegov protivkandidat, levičarski nastrojen novinar i senator Alehandro Giljijer, koji je prema skoro potpunim rezultatima… »
Milijarder Sebastijan Pinjera novi predsednik Čilea
Radio 021 18.12.2017
Milijarder i bivši predsednik Sebastijan Pinjera pobedio je na predsedničkim izborima u Čileu sa osvojenih 54,57 odsto glasova. Njegov protivkandidat, levičarski nastrojen novinar i senator Alehandro Giljijer, koji je prema skoro potpunim rezultatima… »
Vesti dana »

Zabrinut sam, ovo nije Srbija, ne sme naš reprezentativac tako da se ponaša: Svetislav Pešić progovorio nakon Portugala! Portugalci progovorili o isključenju petruševa: Udario me je u stomak, nadao sam se da ga neće isključiti!
Hot sport pre 7 minutajoš 105 povezanih

Veljanovski: Vučićeva namera raskrinkana, ne znamo šta je Srbija ponudila UG da bi se oslobodila nezavisnih medija
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih

"Podneću zahtev za njeno usvajanje"! Komšinica koja je pronašla bebu pored kontejnera u Zemunu: Bačena je da ne preživi - ovo je sudbina
Kurir pre 2 satajoš 38 povezanih

RZS: Stopa zaposlenosti u Srbiji u drugom kvartalu 51,5 odsto, a nezaposlenosti 8,5 odsto
Beta pre 5 satijoš 47 povezanih