Zadruga 2: Marko Marković je izabrao! Novi vođa je ona!

Zadruga 2: Marko Marković je izabrao! Novi vođa je ona!

Svet plus pre 10 dana
Izabrao je! Publika je dala svoj sud! Rijaliti "Zadruga 2" napustio je Marko Marković, pa odmah u studiju objasnio svoje emocije prema zadrugarki Mini Vrbaški, a zatim napisao i pismo. Novi vođa je ona!
Tokom učešća u rijalitiju ,,Zadruga 2", maneken Marko Marković se upustio u ljubavnu romansu sa Anom Korać, ali kako je ta veza bila kratkog daha, utehu je pronašao u drugoj cimerki Mini Vrbaški. Dušica Jakovljević mu je nakon... »

On je sinoć izbačen iz zadruge: Nisu mu pomogli ni duplirani glasovi, a evo šta je rekao o devojci koju je ostavio u rijalitiju (video)

Blic pre 10 dana
Sinoć je rijaliti "Zadruga 2", kao i svake nedelje uveče napustio jedan takmičar. Ovoga puta u igri su bili Nenad Aleksić Ša i Marko Marković. Njih dvojica su imali zadatak da odigraju igru koja je ovog puta bila malo drugačija od dosadašnjih pa su tako u jednom trenutku morali i da se izuju i... »

Izbacivanje: Rijaliti Zadruga 2 napustio je Marko Marković, pa objasnio svoje emocije! (VIDEO)

Svet plus pre 10 dana
Izbacivanje! Publika je dala svoj sud! Rijaliti "Zadruga 2" napustio je Marko Marković, pa odmah u studiju objasnio svoje emocije prema zadrugarki Mini Vrbaški. Kada nekome kažeš da ga voliš, to su teške reči- smatra Marković.
Voditelj je zadrugarima nominovanim za izbacivanje objasnio pravila igre, a zadatak je bio da oni bosim nogama uhvate što više loptica i prebace ih u posudu pored. Nakon borbe, pobedu u ovom duelu odneo je Marko Marković i njemu... »
©2019 Netmark d.o.o.