Повезане вести
"Ми сон (20) диед он Косаре бецаусе хе дидн'т обеи тхе цомманд. И воулдн'т обеи ит ас велл": Тхе мотхер ревеалс тхе мурдерер…
Телеграф 09.04.2019
"Мом, алл оф тхем схоулд мове оут оф Сербиа анд сомеоне фром Азербаијан схоулд мове хере, анионе..." И аскед, вхат до иоу меан, тхеи вере борн тхере, анд хе саид: "Но усе. Ас соон ас тхеи аре борн, анд вхен тхеи старт талкинг… »
Ве хавен'т сеен анитхинг лике тхис ин Босниа: Тхе овнер оф тхе цомпани гифтед "Ауди А8" то хис бест воркер (ПХОТО) (ВИДЕО)
Телеграф 09.04.2019
А цомпани сурвивес онли иф ит хас а гоод теам! Тхе воркер вхо еарнс монеи анд вхо путс ми идеас инто реалити десервес тхис пресент, саид тхе босс. Тхе овнер оф тхе цомпани фром Сарајево гаве " Ауди А8" ас а гифт то хис, ас хе… »
Тхе УС интенсифиес прессуре он Пристина! Меетинг оф Харадинај анд Коснетт, тхере ис онли оне реqуест он тхе табле: Аболисх…
Телеграф 09.04.2019
Коснетт анд Харадинај вилл холд тхе меетинг ин тхе оффице оф Парлиамент Спеакер Кадри Весели. УС Амбассадор то Пристина, Пхилип С. Коснетт, ис сцхедулед то меет тодаи витх тхе Приме Министер оф тхе Пристина провисионал… »
Ми Владимир вас 19 иеарс олд вхен хе диед фор Сербиа: Албанианс рецордед киллинг хим, анд тхеи аре стилл нот ин присон
Телеграф 09.04.2019
И невер експецтед анитхинг фром тхе Хагуе Трибунал бецаусе И ватцхед тестимониес ин фавор оф тхе аццусед оф тхосе вхо киллед алл оф тхе тиме, саид мотхер Лозанка. 21 иеарс хаве пассед синце тхе синистер мурдер оф сикс Сербиан… »
Мој Владимир је имао 19 година када је на Кошарама погинуо за Србију: Албанци су се снимали како га убијају, али још нису у…
Телеграф 09.04.2019
Од Хашког трибунала ништа нисам очекивала, јер сам гледала како у корист оптужених сведоче они који су све време убијали, прича мајка Лозанка. Двадесетједна година је прошла од подмуклог убиства шесторице српских војника на… »
Сикс иеарс синце тхе греатест массацре ин Сербиа: Љубиса гот уп еарли ат давн анд хе стартед киллинг ароунд тхе виллаге, 13…
Телеграф 09.04.2019
Ит вас ароунд 5 АМ вхен тхе блооди царнаге беган. Сикс иеарс хаве пассед синце тхе греатест массацре тхат хаппенед ин Сербиа. Он тхис даи, Љубиса Богдановиц ин тхе виллаге Велика Иванца неар Младеновац киллед 13 пеопле ин цолд… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место има само НИС пумпе, немају алтернативу за снабдевање горивом
Нова економија пре 2 сатајош 43 повезане
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 3 сатајош 29 повезаних
Почиње пријављивање за упис објеката, подршка Нишлијама на 24 локације
Југ пресс пре 1 сатјош 120 повезаних
Вучић: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
РТК пре 5 сатијош 43 повезане
Шта се дешава са еврима у мењачницама: Огласила се Народна банка Србије и саопштила шта ће бити с курсом
Курир пре 29 минутајош 22 повезане