Povezane vesti
Darko Lazić: Potičem iz kafane, a ne iz biblioteke!
Svet plus 03.01.2024
Pevač Darko Lazić o periodu kada se drogirao kaže, šta sad?! Potičem iz kafane, a ne iz biblioteke... Otac me je vratio na pravi put! Darko Lazić govorio je o periodu kada je debelo bio u ponoru zbog korišćenja narkotika, a kaže da je njegova majka to… »
"Za noć sam uzimao 5.000 evra, kad je otac video šta se dešava vratio me je na selo": Darko Lazić otkrio kako je upao u pakao…
Blic 03.01.2024
Folker Darko Lazić otkrio je šok detalje iz svog života, te priznao da ga je iz pakla droge izvukao otac Milan. Darko Lazić se naime, proslavio učešćem u " Zvezdama Granda" gde je i odneo pobedu. Kako je ispričao vrlo rano je počeo da zarađuje ogroman… »
"Otac me je vratio na selo zbog poroka" Darko Lazić priznao gde je prvi put uzeo drogu: Zarađivao sam za noć 5.000€, sve je...…
Kurir 03.01.2024
Darko Lazić priznao je da je konzumirao narkotike, a iz pakla droge izvukao ga je upravo otac Milan. Folker je opisao svoj životni put otkrivši da je veoma rano počeo mnogo da zarađuje zbog čega je upao u probleme. Nekada pobednik muzičkog takmičenja… »
Vesti dana »

Uživo Počinje okupacija; Stižu reakcije iz celog sveta: Hitno se zaustavite; Vojska ušla na teritoriju FOTO/VIDEO
B92 pre 8 minutajoš 39 povezanih

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 38 povezanih

Danas ističe Trampov rok Putinu, pretio je sankcijama Rusiji, a sada? „Zavisi od njega“
Nova pre 28 minutajoš 32 povezane

Gužve na granici: Na izlazu iz Srbije na Batrovcima čeka se oko tri sata
Ozon pre 2 satajoš 14 povezanih

Tužilaštvo u Prištini zatražilo šest meseci zatvora za pomoćnika direktora Kancelarije za KiM Igora Popovića
Insajder pre 33 minutajoš 10 povezanih