Povezane vesti
Darko Lazić: Potičem iz kafane, a ne iz biblioteke!
Svet plus 03.01.2024
Pevač Darko Lazić o periodu kada se drogirao kaže, šta sad?! Potičem iz kafane, a ne iz biblioteke... Otac me je vratio na pravi put! Darko Lazić govorio je o periodu kada je debelo bio u ponoru zbog korišćenja narkotika, a kaže da je njegova… »
"Za noć sam uzimao 5.000 evra, kad je otac video šta se dešava vratio me je na selo": Darko Lazić otkrio kako je upao u…
Blic 03.01.2024
Folker Darko Lazić otkrio je šok detalje iz svog života, te priznao da ga je iz pakla droge izvukao otac Milan. Darko Lazić se naime, proslavio učešćem u " Zvezdama Granda" gde je i odneo pobedu. Kako je ispričao vrlo rano je počeo da zarađuje… »
"Otac me je vratio na selo zbog poroka" Darko Lazić priznao gde je prvi put uzeo drogu: Zarađivao sam za noć 5.000€, sve…
Kurir 03.01.2024
Darko Lazić priznao je da je konzumirao narkotike, a iz pakla droge izvukao ga je upravo otac Milan. Folker je opisao svoj životni put otkrivši da je veoma rano počeo mnogo da zarađuje zbog čega je upao u probleme. Nekada pobednik muzičkog… »
Vesti dana »
Prvi snimci sa mesta zločina, u dvorištu kuće jeziv prizor: Sin testerom odsekao majci glavu u Novom Sadu, ćerka iz Šapca alarmirala policiju: "Moj brat maltretira našu majku!" (foto)
Blic pre 17 minutajoš 36 povezanih
Zelenski promenio ploču! Situacija je teška, rat se mora završiti: Otkrio sa kim će jedino razgovarati, pa priznao da Rusi žestoko napreduju na istoku
Kurir pre 2 satajoš 24 povezane
I zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
Radio 021 pre 5 satijoš 1 povezana
Drastična vremenska promena pred vratima Srbije: Sneg će pasti, a zna se i kog dana tačno! Stiglo upozorenje za 2 grupe ljudi
Kurir pre 2 satajoš 23 povezane