Povezane vesti
"Ja sam kriv, samo Bog me je sačuvao": Pevač dožveo saobraćajnu nezgodu: "To mi je bila opomena"
Blic 20.04.2024
Polufinalista „Zvezda Granda“ Rajo Simonović otkrio je da je prošle godine za dlaku izbegao smrt. On se prisetio agonije kroz koju je prošao nakon što je pao sa motora. - Ova modrica na ruci mi je od pada sa motora, sto puta sam rekao „Bog me voli, pa me… »
"Bog me je sačuvao, to mi je opomena" Pevač doživeo udes, ožiljci ga svakog dana podsećaju na pad s motora: Ušao sam u…
Kurir 20.04.2024
Polufinalista „ Zvezda Granda“ Rajo Simonović otkrio je da je prošle godine doživeo saobraćajnu nezgodu, kada je pao sa motora. On je priznao da je odgovoran i savestan vozač, ali je zbog male greške doživeo nezgodu koja je mogla da izazove veće… »
Vesti dana »

Postizborna kriza u Zaječaru i Kosjeriću: Odbačeni svi prigovori opozicije - šta dalje
N1 Info pre 7 satijoš 14 povezanih

'Pobunjeni univerzitet' sedmi dan protestuje pred Vladom Srbije
Slobodna Evropa pre 8 satijoš 21 povezana

Tramp ima plan za kraj rata, spomenuo i Srbiju: Hitno se oglasio zbog krize na Bliskom istoku
Mondo pre 1 satjoš 131 povezana

Topić se nije proslavila u Stokholmu: Srpska atletičarka tek osna u Dijamantskoj ligi!
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih

Ko bi mogao da izazove Alkaraza i Sinera: Mladi talenti vrebaju, čeka se neko da prekine dominaciju
Nova pre 1 satjoš 36 povezanih