Povezane vesti
"Bojana mi je rekla da je mojoj mami cilj da me strpa u ludaru" Anđela Šparavalo u žestokom fajtu s bivšom devojkom…
Kurir 23.04.2024
Anđela Šparavalo iznela je nove detalje odnosa sa Bojanom Pavlović i time šokirala cimere. Kako tvrdi, nju je Bojana tokom veze psihički maltretirala i pretila joj nakon posete roditelja za praznike. - Bojana je uništila moje samopouzdanje. Kada je… »
"Pretila mi je, radila je svašta da me zaplaši": Anđela Šparavalo otkrila zbog čega je morala da trpi Bojanu, jedna…
Blic 23.04.2024
Anđela Šparavalo iznela je nove detalje odnosa sa Bojanom Pavlović i time šokirala cimere. Kako Anđela tvrdi, nju je Bojana tokom veze psihički maltretirala i pretila joj nakon posete roditelja za praznike. - Bojana je uništila moje samopouzdanje… »
Vesti dana »

Sastanak u ključnom trenutku za predsednika Srbije: Politiko o večeri Vučića i Fon der Lajen
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih

Preminule još tri žene povređene u domu za stare u Barajevu: Požar odneo 11 života
Nova ekonomija pre 2 satajoš 22 povezane

Uživo Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 29 minutajoš 26 povezanih

Skandal drma belu kuću! Novi udarac za Trampa: Novinar koji je slučajno saznao za ratne planove objavio sve poruke
Blic pre 30 minutajoš 25 povezanih