Povezane vesti

Vesko im dao sve! Kuću, 7 plata unapred, krave, koze, dva auta: Bogati biznismen iz Amerike imao samo 1 uslov, a oni ga…

Vesko im dao sve! Kuću, 7 plata unapred, krave, koze, dva auta: Bogati biznismen iz Amerike imao samo 1 uslov, a oni ga…

Kurir 29.08.2024
Tražio porodicu s decom da mu čuva dedovinu a bračni par ga nije ispoštovao - muž Crnogorac, žena iz Srbije. Znate, da je meni neko kad sam odlazio u Ameriku pre 37 godina dao to što sam ja njima, ne bi mene Amerika ni videla. Početkom aprila… »
Sećate se Veska koji je delio sve? Dao kuću, 7 plata, krave, koze, dva auta, a oni ga razočarali: Dedovina u Bijelom Polju…

Sećate se Veska koji je delio sve? Dao kuću, 7 plata, krave, koze, dva auta, a oni ga razočarali: Dedovina u Bijelom Polju…

Blic 29.08.2024
Početkom aprila, vest o Vesku Šutoviću, uspešnom biznismenu poreklom iz Crne Gore koji živi i radi u Americi, obišla je region. Vesko je tada dao velikodušnu ponudu - želeo je da poštenoj porodici ustupi na korišćenje svoje veliko imanje u… »
Biznismen iz Amerike koji je nudio 700€ da mu čuvaju dedovinu nam otkriva: Dao sam im 7 plata, krava uginula od gladi

Biznismen iz Amerike koji je nudio 700€ da mu čuvaju dedovinu nam otkriva: Dao sam im 7 plata, krava uginula od gladi

Mondo 29.08.2024
Uspešni biznismen iz Amerike, poreklom iz Bijelog Polja, rešio je da više ne želi da mu iko čuva dedovinu. Početkom aprila, vest o Vesku Šutoviću, uspešnom biznismenu poreklom iz Crne Gore koji živi i radi u Americi, obišla je region. Vesko je… »

Vesti dana »