Povezane vesti
Vesko im dao sve! Kuću, 7 plata unapred, krave, koze, dva auta: Bogati biznismen iz Amerike imao samo 1 uslov, a oni ga…
Kurir 29.08.2024
Tražio porodicu s decom da mu čuva dedovinu a bračni par ga nije ispoštovao - muž Crnogorac, žena iz Srbije. Znate, da je meni neko kad sam odlazio u Ameriku pre 37 godina dao to što sam ja njima, ne bi mene Amerika ni videla. Početkom aprila… »
Sećate se Veska koji je delio sve? Dao kuću, 7 plata, krave, koze, dva auta, a oni ga razočarali: Dedovina u Bijelom Polju…
Blic 29.08.2024
Početkom aprila, vest o Vesku Šutoviću, uspešnom biznismenu poreklom iz Crne Gore koji živi i radi u Americi, obišla je region. Vesko je tada dao velikodušnu ponudu - želeo je da poštenoj porodici ustupi na korišćenje svoje veliko imanje u… »
Biznismen iz Amerike koji je nudio 700€ da mu čuvaju dedovinu nam otkriva: Dao sam im 7 plata, krava uginula od gladi
Mondo 29.08.2024
Uspešni biznismen iz Amerike, poreklom iz Bijelog Polja, rešio je da više ne želi da mu iko čuva dedovinu. Početkom aprila, vest o Vesku Šutoviću, uspešnom biznismenu poreklom iz Crne Gore koji živi i radi u Americi, obišla je region. Vesko je… »
Vesti dana »
Napad dronovima na Moskvu, zatvoreni aerodromi; Kijev: Dvoje povređeno u ruskom napadu na Odesu
RTS pre 22 minutajoš 9 povezanih
Vremenska prognoza za 10. novembar: Temperatura drastično pada, očekuju se padavine u ovom delu zemlje
Mondo pre 3 satajoš 9 povezanih
Tramp osvojio arizonu! Pobedio u svih sedam kolebljivih država! Evo koliko je ukupno elektorskih glasova osvojio!
Kurir pre 21 minutajoš 7 povezanih
Ukrajincima gori pod nogama, biti ili ne biti! Sad žure da Ukrajini hitno isporuče više od 500 presretača za sisteme Patriot, kao i NASAMS, otkriveno i zašto!
Kurir pre 33 minutajoš 4 povezane
Stanje povređenih u padu nadstrešnice Železničke stanice i dalje nepromenjeno: Vitalno su ugroženi
Radio 021 pre 45 minutajoš 6 povezanih