Povezane vesti
U penziju i sa 50 godina: Ovako se računa beneficirani radni staž
B92 13.10.2024
Veliki broj mladih ljudi danas zarađuje u inostranstvu, radeći na kruzerima. Njihova česta dilema je da li će im se priznati benificirani radni staž priliko obračuna penzije. "Radio sam na brodu i imam beneficirani radni staž gde se na svakih… »
U PENZIJU SE MOŽE I SA 50 GODINA! OVAKO SE RAČUNA BENEFICIRANI RADNI STAŽ: 2 uslova su ključna, ko ih ne ispuni bez obzira…
Kurir 13.10.2024
Veliki broj mladih ljudi danas zarađuje u inostranstvu, radeći na kruzerima. Njihova česta dilema je da li će im se priznati benificirani radni staž priliko obračuna penzije. - Radio sam na brodu i imam beneficirani radni staž gde se na svakih… »
U penziju se može i sa 50 godina! Ovako se računa beneficirani radni staž: Ova dva uslova su ključna
Blic 13.10.2024
Veliki broj mladih ljudi danas zarađuje u inostranstvu, radeći na kruzerima. Njihova česta dilema je da li će im se priznati beneficirani radni staž priliko obračuna penzije. - Radio sam na brodu i imam beneficirani radni staž gde se na svakih… »
Vesti dana »
BLOG “Zar nemate empatiju, naše kolege kidnapuju organi reda”: Studenti u Nišu „upali“ u zgradu Rektorata, u pripremi nove blokade
Nova pre 11 minutajoš 33 povezane
Vanredno stanje u Južnoj Koreji: Kocka koja se predsedniku obila o glavu
BBC News pre 4 satijoš 44 povezane
Vučić o blokadama i protestima: Neka nerviraju ljude, bukvalno se samoubijaju
Beta pre 34 minutajoš 22 povezane
Hvala Savi i asistentima, mi smo izneli priču: Jovanović jasan nakon pobede, Partizan nastavlja dalje!
Hot sport pre 33 minutajoš 21 povezana
Izrael izveo smrtonosne napade na centralnu Gazu, novi napadi na južni Liban, nasilje i na Zapadnoj obali
Glas Amerike pre 5 satijoš 19 povezanih