Povezane vesti
U penziju i sa 50 godina: Ovako se računa beneficirani radni staž
B92 13.10.2024
Veliki broj mladih ljudi danas zarađuje u inostranstvu, radeći na kruzerima. Njihova česta dilema je da li će im se priznati benificirani radni staž priliko obračuna penzije. "Radio sam na brodu i imam beneficirani radni staž gde se na svakih… »
U PENZIJU SE MOŽE I SA 50 GODINA! OVAKO SE RAČUNA BENEFICIRANI RADNI STAŽ: 2 uslova su ključna, ko ih ne ispuni bez obzira…
Kurir 13.10.2024
Veliki broj mladih ljudi danas zarađuje u inostranstvu, radeći na kruzerima. Njihova česta dilema je da li će im se priznati benificirani radni staž priliko obračuna penzije. - Radio sam na brodu i imam beneficirani radni staž gde se na svakih… »
U penziju se može i sa 50 godina! Ovako se računa beneficirani radni staž: Ova dva uslova su ključna
Blic 13.10.2024
Veliki broj mladih ljudi danas zarađuje u inostranstvu, radeći na kruzerima. Njihova česta dilema je da li će im se priznati beneficirani radni staž priliko obračuna penzije. - Radio sam na brodu i imam beneficirani radni staž gde se na svakih… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Gužva na Autokomandi sve veća, more ljudi stiže iz pravca Slavije: Studenti dobijaju podršku sa svih strana
Nova pre 23 minutajoš 80 povezanih
Studentska blokada Autokomande u Beogradu: 'Da institucije prorade'
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih
"U nesreći su povređeni radnici koji su krenuli na posao": Oglasio se EPS zbog nesreće kod Umke: Poginuli Uroš (29) radio kod njih
Blic pre 23 minutajoš 82 povezane
Škole u Srbiji: Pojedine učionice prazne do kraja nedelje, kažu iz nekih sindikata
BBC News pre 59 minutajoš 17 povezanih