Povezane vesti
Šokantna životna ispovest monahinje ekaterine Osećala je prazninu tokom ratnih godina, mislila je da Bog ne postoji - evo…
Alo 30.10.2024
Haritina Tomić, monahinja manastira Oreškovica, podelila je svoju inspirativnu životnu priču gostujući u emisiji „Ako progovorim“ na K1 televiziji. Ispričala je kako je pre odluke o monaštvu prolazila kroz težak period unutrašnje praznine i… »
"Imala sam kečeve, mislila sam da Bog ne postoji": Sestra iz manastira Oreškovica šokirala pričom o svom putu
Telegraf 30.10.2024
Preporučujemo. Haritina Tomić, monahinja manastira Oreškovica, otkrila je gostujući u emisiji "Ako progovorim" na K1 televiziji kako je izgledao njen put pre manastira i zbog čega je izabrala da svoj život podredi molitvi, te svojom inspirišućom… »
Vesti dana »

Dvojica dečaka napala dete (12) u Skejt parku kod "ušća": Oglasio se MUP: Događaj nije povezan sa blokadom Brankovog mosta
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 25 minutajoš 1 povezana