Povezane vesti

On je osumnjičen da je skuterom gazio decu na Tamišu: Poznat identitet uhapšenog muškarca, povređeno četvoro mališana

On je osumnjičen da je skuterom gazio decu na Tamišu: Poznat identitet uhapšenog muškarca, povređeno četvoro mališana

Blic pre 2 dana
Pripadnici policije uhapsili su sinoć u Pančevu Milana J. (29) iz tog grada koji je osumnjičen da je na Tamišu skuterom naleteo na kajak u kome se nalazilo nekoliko mališana. Kako nezvanično saznajemo, povređeno je četvoro dece i srećom u pitanju su lake… »
(Video) "Nezapamćen i krajnje opasan incident!" kajakaški savezi o napadu na tamišu: „Pomahnitali vozač“, trener kajakaša…

(Video) "Nezapamćen i krajnje opasan incident!" kajakaški savezi o napadu na tamišu: „Pomahnitali vozač“, trener kajakaša…

Dnevnik pre 2 dana
Srpska sportska javnost oštro je reagovala na uznemirujuće scene sa reke Tamiš. Tamo je u utorak muškarac skuterom napao decu koja su trenirala u Kajakaškom klubu Pančevo. Osoba je u međuvremenu uhapšena i određeno joj je zadržavanje u pritvoru od 48… »
Skuterima uleteli na trening mladih kajakaša na Tamišu – šestoro povređenih, uhapšen osumnjičeni

Skuterima uleteli na trening mladih kajakaša na Tamišu – šestoro povređenih, uhapšen osumnjičeni

RTS pre 1 dan
Sinoć oko 19 časova na Tamišu kod Pančeva dva skutera uletela su u grupu dece kajakaša koja su trenirala na reci. Na sreću, nema teže povređenih. Uhapšen 29-godišnjak osumnjičen za izazivanje opšte opasnosti. Dok je grupa dece kajakaša uzrasta od 6 do 11… »
Mislili smo da prisustvujemo ubistvu: Majka bespomoćno gledala kako joj manijak skuterom gazi dete na Tamišu

Mislili smo da prisustvujemo ubistvu: Majka bespomoćno gledala kako joj manijak skuterom gazi dete na Tamišu

Telegraf pre 1 dan
Nakon napada Jakovljević ćaskao i otišao. "Samo se pojavio iz pravca Dunava na džetskiju, bahato je vozio i prevrnuo je nekoliko dece, nastala je opšta panika", priča za Telegraf.rs potresena Bojana Tadić, majka koja je sa obale Tamiša sinoć posmatrala… »
(Video) Horor na Tamišu: Skuterom prošao kroz grupu dece, četvoro povređeno, ljudi u nemoći zapomagali: "Prešao mu je preko…

(Video) Horor na Tamišu: Skuterom prošao kroz grupu dece, četvoro povređeno, ljudi u nemoći zapomagali: "Prešao mu je preko…

Blic pre 1 dan
Tokom treninga veslanja dece na Tamišu u Pančevu, muškarac M.J. (29), dok je vozio skuter, prošao je kroz grupu dece koja su bila na vodi. Deca i trener su pokušali da izbegnu sudar, a trener je skočio da zaštiti decu. Tom prilikom, povređeno je četvoro… »
Reakcija sportskih saveza zbog jezivog napada na Tamišu: „Nezapamćen i krajnje opasan incident – zahtevamo najstrože kazne“…

Reakcija sportskih saveza zbog jezivog napada na Tamišu: „Nezapamćen i krajnje opasan incident – zahtevamo najstrože kazne“…

Nova pre 2 dana
Sportska javnost u Srbiji šokirana je dešavanjima na reci Tamiš, gde su viđene zaista uznemirujuće i dramatične scene. Jedan muškarac je u utorak skuterom nasilnički vozio po reci i tom prilikom doveo u opasnost mlade sportiste, odnosno decu koja su… »
Građani misle da se slučaj dece sa Tamiša zataškava, policija reagovala tek pošto je videla snimak

Građani misle da se slučaj dece sa Tamiša zataškava, policija reagovala tek pošto je videla snimak

N1 Info pre 2 dana
Milan Jakovljević (29) iz Pančeva uhapšen je zbog izazivanja opšte opasnosti na Tamišu pošto je vozeći skuter na vodi prevrnuo čamac sa decom, a potom i dasku na kojoj se nalazio trener i vozilom prešao preko njega. Građani na društvenim mrežama pišu da… »
Detalji drame u Pančevu: Treneru oduzeli veslo, a napadača koji je povredio decu najpre pustili?!

Detalji drame u Pančevu: Treneru oduzeli veslo, a napadača koji je povredio decu najpre pustili?!

Sputnik pre 2 dana
Povodom incidenta na Tamišu, kada je vozač skutera ugrozio decu i trenera Kajak kluba Pančevo tokom treninga, trener Nenad Miković objasnio je šta se dešavalo. U utorak, 12. avgusta, tokom redovnog treninga Kajak kanu kluba Pančevo na Tamišu, u kojem je… »
Dva skutera uletela na trening mladih kajakaša na Tamišu, šestoro povređenih: Osumnjičeni uhapšen, oglasili se sportski savezi…

Dva skutera uletela na trening mladih kajakaša na Tamišu, šestoro povređenih: Osumnjičeni uhapšen, oglasili se sportski savezi…

Danas pre 2 dana
Sinoć oko 19 časova na Tamišu kod Pančeva dva skutera uletela su u grupu dece kajakaša, koji su trenirali na reci. Na sreću, nema teže povređenih. Uhapšen 29-godišnjak osumnjičen za izazivanje opšte opasnosti, prenosi RTS. Dok je grupa dece kajakaša… »
"Kada sam upala udarila sam nogu u čamac": Devojčica koja je upala u Tamiš kada je Milan J. divljao skuterom opisala strašne…

"Kada sam upala udarila sam nogu u čamac": Devojčica koja je upala u Tamiš kada je Milan J. divljao skuterom opisala strašne…

Blic pre 2 dana
"Kada sam upala, udarila sam nogu u čamac. I dalje sam uznemirena. Nisam očekivala tako nešto kad smo svi videli da je on krenuo da prelazi preko trenera sa tim džet skijom, svi smo počeli da plačemo i da se tresemo", priča devojčica Vanja Petrić, koja… »
„Pomahnitali vozač“: Savezi izdali saopštenja o napadu na Tamišu

„Pomahnitali vozač“: Savezi izdali saopštenja o napadu na Tamišu

Sport klub pre 2 dana
Srpska sportska javnost oštro je reagovala na uznemirujuće scene sa reke Tamiš. Tamo je u utorak muškarac skuterom napao decu koja su trenirala u Kajakaškom klubu Pančevo. Osoba je u međuvremenu uhapšena i određeno joj je zadržavanje u pritvoru od 48… »
Sin se cele noći budio i vrištao: Oglasila se majka mališana koga je povredio manijak na skuteru na Tamišu

Sin se cele noći budio i vrištao: Oglasila se majka mališana koga je povredio manijak na skuteru na Tamišu

Telegraf pre 2 dana
Oglasio se MUP. Sinoć se na Tamišu u Pančevu dogodio monstruozni napad kada je Milan Jakovljević (29) vodenim skuterom namerno ulazio u putanju mališana koji su veslali u kajaku tokom treninga. Deca uzrasta od šest do dvanaest godina pretrpela su lake… »
Šestoro dece povredio manijak sa Tamiša: Trener mališana tvrdi da se nasilnik skuterom i ka njemu zaletao

Šestoro dece povredio manijak sa Tamiša: Trener mališana tvrdi da se nasilnik skuterom i ka njemu zaletao

Telegraf pre 2 dana
Trener Kajak kluba Pančevo Nenad Miković izjavio je, povodom sinoćnjeg incidenta tokom treninga dece na Tamišu, da je muškarac na motornom skuteru velikom brzinom prišao deci i izazvao talas zbog kojeg su se prevrnuli, kao i da je šestoro dece tom… »
Vozač skutera ugrozio bezbednost dece na Tamišu

Vozač skutera ugrozio bezbednost dece na Tamišu

RTV pre 2 dana
PANČEVO - Vozač skutera na Tamišu bahatom vožnjom ugrozio je bezbednost šestoro dece članova kajak-kanu kluba, koji su sinoć oko 19 časova imali trening. Muškarac M.J. star 29 godina u više navrata naleteo je na njih i trenera i tom prilikom nanete su im… »
SAZNAJEMO Muškarac koji je skuterom divljao po Tamišu je kumče načelnika Policijske uprave u Pančevu i sin SNS biznismena

SAZNAJEMO Muškarac koji je skuterom divljao po Tamišu je kumče načelnika Policijske uprave u Pančevu i sin SNS biznismena

Nova pre 2 dana
Milan J. (29) koji je juče popodne u Pančevu, na reci Tamiš, skuterom divljao i ugrožavao bezbednost dece koja su u tom trenutku trenirala kajak, a zatim i njihovog trenera koji je pokušao da ih zaštiti, kumče je načelnika Policijske uprave u Pančevu… »
Divljanje vozača skutera na Tamišu: Isplivali novi detalji

Divljanje vozača skutera na Tamišu: Isplivali novi detalji

Vesti online pre 2 dana
Povodom incidenta na Tamišu, kada je vozač skutera ugrozio decu i trenera Kajak kluba Pančevo tokom treninga, trener Nenad Miković objasnio je šta se dešavalo. U utorak, 12. avgusta, tokom redovnog treninga Kajak kanu kluba Pančevo na Tamišu, u kojem je… »
Ovo je vozač skutera koji je divljao na Tamišu: Gazio decu, pa prebledeo kada je došla policija (Foto)

Ovo je vozač skutera koji je divljao na Tamišu: Gazio decu, pa prebledeo kada je došla policija (Foto)

Mondo pre 2 dana
Policija u Pančevu u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Pančevu uhapsila je M.J. (29) iz ovog grada, zbog sumnje da je juče divljao skuterom na reci Tamiš i tom prilikom naleteo na kajak na kome se nalazilo više osoba, koji su u tom trenutku imali… »
Trener kajakaša o incidentu na Tamišu: Vozač skutera se zaleteo ka deci, šestoro lakše povređeno

Trener kajakaša o incidentu na Tamišu: Vozač skutera se zaleteo ka deci, šestoro lakše povređeno

Euronews pre 2 dana
Trener Kajak kluba Pančevo Nenad Miković izjavio je, povodom sinoćnjeg incidenta tokom treninga dece na Tamišu, da je muškarac na motornom skuteru velikom brzinom prišao deci i izazvao talas zbog kojeg su se prevrnuli, kao i da je šestoro dece tom… »
"Protiv mene je podignuta krivična prijava": Ponovo se oglasio trener koji je spasavao male kajakaše na Tamišu

"Protiv mene je podignuta krivična prijava": Ponovo se oglasio trener koji je spasavao male kajakaše na Tamišu

Mondo pre 2 dana
Na Tamišu u Pančevu sinoć se dogodio incident kada je M.J. (29) vodenim skuterom gazio decu koja su veslala u kajaku. Incident se dogodio za vreme njihovog treninga, a trener kajakaškog kluba u Pančevu, Nenad Miković, ispričao je šta se tačno desilo. Sve… »
Trener spasavao decu na Tamišu, a protiv njega podneli krivičnu Sad se oglasio za Telegraf, ovo je istina

Trener spasavao decu na Tamišu, a protiv njega podneli krivičnu Sad se oglasio za Telegraf, ovo je istina

Telegraf pre 2 dana
Saopštenje policije. Sinoć se dogodio monstruozni napad kada je Milan Jakovljević (29) vodenim skuterom na Tamišu u Pančevu, gazio decu koja su veslala u kajaku. Incident se dogodio za vreme njihovog treninga, a trener kajakaškog kluba u Pančevu, Nenad… »
Jezivi detalji napada na Tamišu! Sekretar kajakaškog kluba otkrio sve: "Trener svojim životom branio decu"

Jezivi detalji napada na Tamišu! Sekretar kajakaškog kluba otkrio sve: "Trener svojim životom branio decu"

Telegraf pre 2 dana
Trener ugrozio svoj život da odbrani decu. Sinoć se dogodio monstruozni napad kada je Milan Jakovljević (29) vodenim skuterom na Tamišu u Pančevu, gazio decu koja su veslala u kajaku. Incident se dogodio za vreme njihovog treninga, a sekretar kajak kluba… »
"Opsovao me je i krenuo da gazi": Trener kajakaša iz Pančeva otkrio detalje nezapamćenog incidenta na Tamišu: "Šestoro dece se…

"Opsovao me je i krenuo da gazi": Trener kajakaša iz Pančeva otkrio detalje nezapamćenog incidenta na Tamišu: "Šestoro dece se…

Blic pre 2 dana
U utorak, 12. avgusta, tokom redovnog treninga Kajak kanu kluba Pančevo na Tamišu, u kojem je učestvovalo jedanaestoro dece uzrasta od 6 do 11 godina, došlo je do incidenta. Muškarac na motornom skuteru, iz za sada nepoznatog razloga, prišao je velikom… »
Trener kajakaša opisao divljanje: Vikao sam mu da će udaviti decu

Trener kajakaša opisao divljanje: Vikao sam mu da će udaviti decu

Sport klub pre 2 dana
Srpsku javnost uznemirile su scene sa reke Tamiš. U utorak 12. avgusta deca uzrasta od šest do 11 godina imala su redovan trening, kada su postala meta napada. Muškarac na motornom skuteru prišao skuterom, prevrnuo čamac i izbacio decu u vodu, pritom im… »
"Opsovao me i krenuo da me gazi": Trener kajakaša iz Pančeva do detalja opisao dramu na Tamišu, ovako je sve počelo

"Opsovao me i krenuo da me gazi": Trener kajakaša iz Pančeva do detalja opisao dramu na Tamišu, ovako je sve počelo

Mondo pre 2 dana
U utorak, 12. avgusta, tokom redovnog treninga Kajak kanu kluba Pančevo na Tamišu, u kojem je učestvovalo jedanaestoro dece uzrasta od 6 do 10 godina, došlo je do incidenta. Muškarac na skuteru, iz za sada nepoznatog razloga, prišao je velikom brzinom… »
Neverovatan motiv divljanja skuterom u Pančevu Evo šta se zapravo desilo na Tamišu

Neverovatan motiv divljanja skuterom u Pančevu Evo šta se zapravo desilo na Tamišu

Dnevnik pre 2 dana
Srbija je uznemirnena posle sinoćnjeg napada vodenim skuterom, kada je, na Tamišu u Pančevu, kako piše Telegraf, Milan Jakovljević (29) gazio decu po reci dok su imala trening. Jakovljević je uhapšen i njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48… »
Ubio bi trenera da nije ...: Deca plakala i vrištala, manijak ih gazio skuterom na Tamišu

Ubio bi trenera da nije ...: Deca plakala i vrištala, manijak ih gazio skuterom na Tamišu

Telegraf pre 2 dana
MUP se oglasio. Vozač skutera Milan Jakovljević iz Pančeva nalazi se u policiji pod sumnjom da je skuterom gazio decu na Tamišu za vreme treninga, a prema rečima svedoka, ko zna koliko bi žrtava bilo da njihov trener nije ušao u vodu da spasi mališane! -… »
Poznat identitet mladića koji je u Pančevu skuterom gazio decu kajakaše i njihovog trenera: „Policajci su došli ali su ga…

Poznat identitet mladića koji je u Pančevu skuterom gazio decu kajakaše i njihovog trenera: „Policajci su došli ali su ga…

Nova pre 2 dana
Milan J. (29) uhapšen je juče u Pančevu nakon što je skuterom divljao na reci Tamiš, tako što je tim vozilom velikom brzinom, prošao pored dece iz Kajak-kanu kluba Pančevo koja su u tom trenutku imala trening, i tom prilikom povredio pet osoba… »
Ovo je pančevac koji je divljao skuterom na tamišu i povredio decu: Umalo pobio maloletnike koji su trenirali na reci (foto)

Ovo je pančevac koji je divljao skuterom na tamišu i povredio decu: Umalo pobio maloletnike koji su trenirali na reci (foto)

Kurir pre 2 dana
Policija u Pančevu u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Pančevu uhapsila je Milana J. (29) iz ovog grada, zbog sumnje da je juče divljao skuterom na reci Tamiš i tom prilikom naleteo na kajak na kome se nalazilo više osoba, koji su u tom trenutku… »
"To su deca od 6 i 10: Godina..." Oglasila se majka deteta koje je povređeno na Tamišu kada je Milan (29) divljao skuterom…

"To su deca od 6 i 10: Godina..." Oglasila se majka deteta koje je povređeno na Tamišu kada je Milan (29) divljao skuterom…

Blic pre 2 dana
Milan J. (29) zvani Mima, uhapšen je zbog sumnje da je sinoć skuterom gazio decu dok su imala trening veslanja na Tamišu u Pančevu. Kako tvrdi majka jednog deteta koje je bilo na treningu, trener je pokušao da dozove Milana "kako bi ga sprečio da dalje… »
Ovo je Milan (29) koji je divljao skuterom na Tamišu: Četvoro dece povređeno, sumnja se da je drami prethodila svađa sa…

Ovo je Milan (29) koji je divljao skuterom na Tamišu: Četvoro dece povređeno, sumnja se da je drami prethodila svađa sa…

Blic pre 2 dana
Muškarac Milan J. (29) koji je osumnjičen da je skuterom sinoć gazio decu dok su imala trening na Tamišu u Pančevu, uhapšen je i njemu je određeno policijsko zadržavanje. Navodno, postoje osnovi sumnje da je drami prethodio sukob Milana J. sa trenerom… »
Opsovao me i krenuo da me gazi skuterom, 4 puta je prešao preko moje daske: Trener malih kajakaša iz Pančeva opisao jezivu…

Opsovao me i krenuo da me gazi skuterom, 4 puta je prešao preko moje daske: Trener malih kajakaša iz Pančeva opisao jezivu…

Kurir pre 2 dana
U utorak, 12. avgusta, tokom redovnog treninga Kajak kanu kluba Pančevo na Tamišu, u kojem je učestvovalo jedanaestoro dece uzrasta od 6 do 10 godina, došlo je do incidenta. Muškarac na skuteru, iz za sada nepoznatog razloga, prišao je velikom brzinom… »
Snimak divljanja u Pančevu zgrozio Srbiju: Kolika kazna preti muškarcu koji je skuterom naleteo na decu u kajaku?

Snimak divljanja u Pančevu zgrozio Srbiju: Kolika kazna preti muškarcu koji je skuterom naleteo na decu u kajaku?

Euronews pre 2 dana
Muškarac M. J. (29) iz Pančeva, koji je snimljen kako velikom brzinom naleće na kajak sa decom dok su trenirala na Tamišu, uhapšen je sinoć pod sumnjom da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. Za ovo krivično delo zaprećena je kazna od… »
Ovo je Milan koji je skuterom gazio decu na kajaku Najnoviji detalji drame na reci Tamiš u Pančevu

Ovo je Milan koji je skuterom gazio decu na kajaku Najnoviji detalji drame na reci Tamiš u Pančevu

Alo pre 2 dana
Sumnja se da je Milan J. navodno, došao u sukob sa trenerom kajakaškog kluba i da je divljanje i nasilnička vožnja na reci usledila nakon toga. Policija u Pančevu u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Pančevu uhapsila je Milana J. (29) iz ovog… »
Ovo je Milan Jakovljević koji je skuterom na Tamišu gazio decu: Sve počelo nakon sukoba sa njihovim trenerom

Ovo je Milan Jakovljević koji je skuterom na Tamišu gazio decu: Sve počelo nakon sukoba sa njihovim trenerom

Telegraf pre 2 dana
Deca bila na treningu. Milan Jakovljević (29) iz Pančeva uhapšen je nakon što je sinoć na Tamišu skuterom gazio decu i njiohovog trenera koji su se nalazili u reci. Po nalogu tužilaštva njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. Prava je sreća, pa je… »
Ovo je motiv bolesnog napada skuterom u Pančevu! Da li verujete da je zbog ovog gazio decu? Evo šta se desilo

Ovo je motiv bolesnog napada skuterom u Pančevu! Da li verujete da je zbog ovog gazio decu? Evo šta se desilo

Telegraf pre 2 dana
Srbija je uznemirnena posle sinoćnjeg napada vodenim skuterom, kada je, na Tamišu u Pančevu, Milan Jakovljević (29) gazio decu po reci dok su imala trening. Jakovljević je uhapšen i njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova. Građani nisu… »
Drama na Tamišu: Uhapšen muškarac koji je skuterom naleteo na decu

Drama na Tamišu: Uhapšen muškarac koji je skuterom naleteo na decu

Serbian News Media pre 2 dana
Na reci Tamiš u Pančevu, dogodio se stravičan incident kada je muškarac na skuteru, navodno u alkoholisanom stanju, velikom brzinom prošao kroz grupu dece iz Kajak-kanu kluba Pančevo koja su imala trening. Više dece je povređeno, a događaj je izazvao šok… »
„Viknuo sam da uspori kako ne bi podavio decu, a on se okrenuo, napravio krug i počeo da se vrti oko dece“: Trener kajakaša…

„Viknuo sam da uspori kako ne bi podavio decu, a on se okrenuo, napravio krug i počeo da se vrti oko dece“: Trener kajakaša…

Nova pre 2 dana
U utorak, 12. avgusta, tokom redovnog treninga Kajak kanu kluba Pančevo na Tamišu, u kojem je učestvovalo jedanaestoro dece uzrasta od 6 do 11 godina, došlo je do incidenta. Muškarac na motornom skuteru, iz za sada nepoznatog razloga, prišao je velikom… »
Hapšenje u Pančevu: Pregazio skuterom decu u kajaku na Tamišu

Hapšenje u Pančevu: Pregazio skuterom decu u kajaku na Tamišu

NIN pre 2 dana
Pripadnici policije u Pančevu, u saradnji sa Osnovnom javnom tužilaštvu uhapsili su M.J. (29) iz tog grada, zbog sumnje da je sinoć oko 19 časova na reci Tamiš upravljao motornim skuterom i tom prilikom naleteo na kajak u kojem se nalazilo više lica… »
„Vozač skutera je tada krenuo da pregazi trenera koji je bio na dasci“: Majka povređenog deteta ispričala šta se dešavalo na…

„Vozač skutera je tada krenuo da pregazi trenera koji je bio na dasci“: Majka povređenog deteta ispričala šta se dešavalo na…

Nova pre 2 dana
Policija je juče uhapsila M.J. (29) nakon što je na skuteru, velikom brzinom, prošao pored dece iz Kajak-kanu kluba Pančevo koja su u tom trenutku imala trening, i tom prilikom povredio pet osoba. Povređeno je četvoro dece i trener kluba, a majka jednog… »
"Prešao mu je preko: Glave!" Novi detalji drame na Tamišu: Posvađao se sa trenerom, pa na skuteru divljao rekom, povređena…

"Prešao mu je preko: Glave!" Novi detalji drame na Tamišu: Posvađao se sa trenerom, pa na skuteru divljao rekom, povređena…

Blic pre 2 dana
Muškarac Milan J. (29) koji je osumnjičen da je skuterom sinoć gazio decu dok su imala trening na Tamišu u Pančevu, uhapšen je i njemu je određeno policijsko zadržavanje. Kako se saznaje, sumnja se da je on došao u sukob sa trenerom mališana i iz obesti… »
Ovako je došlo do incidenta na Tamišu? Vozač skutera (29) "pokosio" grupu dece na reci

Ovako je došlo do incidenta na Tamišu? Vozač skutera (29) "pokosio" grupu dece na reci

Mondo pre 2 dana
Vozaču skutera M.J. (29) koji je sinoć gazio decu dok su imala trening na Tamišu u Pančevu uhapšen je i njemu je određeno policijsko zadržavanje. Kako saznaju mediji, on je došao u sukob sa trenerom mališana i iz obesti počeo da divlja naočigled… »
VIDEO: Skuterom divljao po Tamišu, naletao na kajak u kom su bili mladi kajakaši sa trenerom

VIDEO: Skuterom divljao po Tamišu, naletao na kajak u kom su bili mladi kajakaši sa trenerom

Radio 021 pre 2 dana
Pančevačka policija uhapsila je M.J. (29) iz tog grada zbog sumnje da je sinoć oko 19 časova na reci Tamiš upravljao motornim skuterom i tom prilikom naletao na kajak u kojem se nalazilo više lica. On se tereti za izazivanje opšte opasnosti. Osumnjičenom… »
Milan pijan skuterom pregazio kajak s mališanima Otkriven identitet muškarca koji je izazvao haos na Tamišu

Milan pijan skuterom pregazio kajak s mališanima Otkriven identitet muškarca koji je izazvao haos na Tamišu

Alo pre 2 dana
Osumnjičeni se tereti da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti i određen mu je pritvor do 48 sati. Pripadnici policije uhapsili su sinoć u Pančevu Milana J. (29) iz tog grada koji je osumnjičen da je na Tamišu skuterom naleteo na kajak u… »
Skuterom gazio decu na Tamišu posle svađe sa njihovim trenerom: Uhapšen manijak, ima povređenih mališana

Skuterom gazio decu na Tamišu posle svađe sa njihovim trenerom: Uhapšen manijak, ima povređenih mališana

Telegraf pre 2 dana
Deca bila na treningu. Manijak na skuteru Milan Jakovljević (29) koji je sinoć gazio decu dok su imala trening na Tamišu u Pančevu uhapšen je i njemu je određeno policijsko zadržavanje. Kako saznajemo, on je došao u sukob sa trenerom mališana i iz obesti… »
Horor u Pančevu: Svi detalji napada skuterom na decu kajakaše!

Horor u Pančevu: Svi detalji napada skuterom na decu kajakaše!

Sport klub pre 2 dana
Svedoci smo mnogih ružnih stvari u srpskom sportu, ali ono što se dogodilo u utorak veče mladim kajakašima i njihovom treneru u Pančevu na reci Tamiš spada u nešto što je nepojmljivo zdravom razumu. Nekoliko minuta pre završetka treninga Kajak kanu kluba… »
Poznat identitet manijaka koji je gazio decu skuterom na Tamišu u Pančevu

Poznat identitet manijaka koji je gazio decu skuterom na Tamišu u Pančevu

Telegraf pre 2 dana
Pripadnici policije uhapsili su sinoć u Pančevu Milana Jakovljevića (29) iz tog grada koji je osumnjičen da je na Tamišu skuterom naleteo na kajak u kome se nalazilo nekoliko mališana. Kako nezvanično saznajemo, povređeno je nekoliko dece i srećom u… »

Vesti dana »